2014.09.07 Vasárnap, 13:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:00

Távolság

4 km

Tempó

15:00 p/km (4.00 km/h)

Edzésleírás

Matyival már nagyon régóta tervezgettünk egy kisvasutazással egybekötött túrázós napot. Ma éppen ideális idő volt ehhez.

Elbuszoztunk a Libegőhöz és fellibegtünk János-hegyre. Innen előb felsétáltunk az Erzsébet-kilátóhoz. Körbenéztünk egy kicsit és Matyi csinált rólam néhány képet az egyik ablak bemélyedésben. Azután lesétáltunk a kisvasúthoz. Itt nagyjából fél órát vártunk a Széchenyi-hegy felé tartó vonatra. Ott is tettünk egy kis sétát a környéken és a 17:30-as vonattal indultunk vissza Hűvösvölgybe. Innen a 29-es busszal mentünk a Szentlélek térig. Ahelyett, hogy vártunk volna valamire, ami hazavisz minket, inkább sétáltunk egy kicsit.

Fantasztikus volt egy picit kiszabadulni a városból és szívni egy kis friss levegőt. A libegőzés és a vonatozás már csak hab volt a tortán. :) Csak azt sajnáltam, hogy este 7 után értünk haza és persze farkas éhesen. Szóval a futás már szóba sem jöhetett. :(

Azt hiszem, hogy az elmúlt pár akalmat kísérő eléhezések fő oka az lehet, hogy nem figyeltem eléggé oda, hogy edzések után visszapótoljam az elvesztett kalóriát. Ezért azt hiszem, a versenyig hátralevő hetekben sokkal tudatosabban fogok majd étkezni. Még azokon a napokon is, amikor éppen nincsen edzés. Félek a kihagyott hosszú futás miatt, de még van 3 hétvége, amikor futhatok hosszan. Megpróbálok mindhárom alkalomra társat keresni, hogy nagyobb legyen majd a motiváció. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 4 15:00 4.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Nike Pegazus 28+