2014.09.06 Szombat, 09:23:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:45:44

Távolság

16.05 km

Tempó

06:35 p/km (9.11 km/h)

Pulzus

Átlag
161
Minimum
0
Maximum
174

Edzésleírás

16. hét, 3. edzés

A terv 3 óra futás volt, összekötve a szeptemberi Hendivel. Ez elvileg 5 kört jelentett volna, amiből az egyik ráadásul egy kicsit tempósabb.

Sikerült időben elindulni, így nagyjából fél kört már előtte letudtam. Közben még Katával is összetalálkoztam és beszélgettünk egy jót. Viszont fura módon már ekkor éreztem, hogy valami nem stimmel. Ezért a Hendi előtt ettem is egy gumicukrot. Ennek ellenére a Hendi alatt sem múlt el ez a rossz érzés. Vagy háromszor újraterveztem és számoltam az edzést. Legalább 4 kört kellett volna futnom, hogy értékelhető hosszú futásom legyen.

Sajnos a második körben a fura fájó érzés, gyengeség egyre fokozódott. A pulzusom is elkezdett rendetlenkedni, a gyomrom meg émelyegni. Végül úgy döntöttem, hogy a kör végén hazamegyek inkább és majd holnap megpróbálkozok egy legalább két órás edzéssel, hogy a terhelés és a heti összkilométer meglegyen.

A hídon egy picit meg kellett állnom, még egy sótablettát is bevettem, hogy ne legyek rosszabbul hazáig. De onnantól tudtam ismét kocogni a célig.

A végeredmény 2 teljes kör lett, nagyjából 3-4 km 6 perc körüli tempóban.

Nehézkesen szedtem össze magam, de azért nagy vész nincsen. Holnap majd inkább alszom egy jót és reggelizem rendesen és csak azután megyek el futni. Esetleg az ebédet is megvárom és majd csak délután futok. Még meglátom. Persze ezzel az a gond, hogy ettől még a verseny délelőt 11-kor kezdődik. Szóval van egy hónapom kitalálni, hogy előző nap és aznap reggel mit egyek, hogy legalább 3-3,5 óráig ne legyen gondom a gyomrommal. Onnan talán már bevonszolom majd magam akkor is, ha kicsit megborulok. Főleg, ha lábban és fejben elég erős leszek.

A Hendi eredménye végül 33:56 lett. Ezzel nem javítottam a legutóbb eredményen, de járt az 1 pont a részvételért. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:45:44 16.05 06:35 9.11 0 0 174 161
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Adidas Response Cushion 21
Garmin Fenix