Sárcipő futás

2014.08.09 Szombat, 10:35:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

04:23:00

Távolság

40 km Szint: 1100 m

Tempó

06:35 p/km (9.13 km/h)

Edzésleírás

Mecsek Bike and Trail

Összességében nagyon jól ment a futás, a meleg, párás levegő ellenére sem volt megborulás, csak az utolsó 2-3 km-en éreztem, hogy kezdek elfogyni, de ezt szerintem kicsit több frissítéssel lehetett volna ellensúlyozni. 

Megjegyzések:

1. Azért az már a rajtnál is kijött, hogya terepfutás egy montis rendezvény mellékága volt. A montisokat a távoknak megfelelően rajthoz szólították, bemondták a rajtig hátra lévő időt, időben elrajtoltatták. Mikor ránk került volna a sor, jó pár perc eltelt, mire valaki észbe kapott, ill. szólt, h talán már a hosszútáv futóit is el kéne rajtoltatni. Jó lett volna előtte pár tájékoztató szó is. Az eredménylistában a hivatalos rajtidő szerepel, valójában ez jó 5 perccel kevesebb.

2. A jelölés kifogástalan volt. Előtte ugyan bejártam a pályát, de a jelölések és az irányító emberek segítségére is elég volt támaszkodni. A nyilak, felfestések és a szalagok egyértelműek voltak.

3. Személy szerint sajnáltam, hogy az útvonalat az eredeti tervvel ellentétben nem vitték vissza a kékre - persze a montisokra tekintettel, mert az nagyon sáros volt -, így egy kicsit sok volt az aszfalt a táv első felében. 

4. A frissítés alapvetően rendben volt, inni volt víz és izo. Egy kis kulacsot vittem, az a pontok között kitartott. Enni volt édes és sós is, a dinnye szuper volt. Nekem egy kis csoki jól esett volna, de ez egyéni. Így kénytelen voltam a magammal vitt két zselét megenni. A befutó Radler nagyon jól esett, a tészta is jó volt.

5. Nagyon jó volt a hangulat, tetszett a szpíker is, hogy a résztvevőket, a helyi értékeket, támogatókat, vállakozásokat, szervezőket bemutatta, beszélgetett velük.

6. Jó lett volna valami tisztálkodási lehetőség, akár csak annyi, hogy egy kisebb sátorba betenni egy raklapot és az egyik zuhanyzós slagot, hogy az ember kicsit meg tudjon mosakodni.

7. Nagyon sok szponzori felajánlás, ajándék volt. Ilyen gazdag tombola még egy versenyen sem volt. Persze a hagyományokhoz híven, most sem nyertem semmit, de jó volt látni a többiek örömét.

Nagy köszönet a szervezőknek, látszott, hogy rengeteg munkájuk volt benne. Soha rosszabbat!

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:23:00 40 06:35 9.13 1100 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

stirma képe

stirma 3597 napja

Itt is gratulálok, nagyon jól nyomod! 

Edina42 képe

Edina42 3604 napja

Aztaa tényleg ügyes vagy!! Gratulálok!!

Ainariel képe

Ainariel 3605 napja

Nagy-nagy gratula! :)

gergő képe

gergő 3605 napja

hoppá, ez nagyon szép idő, gratula!!! és hajrá augusztus végére :)

Sárcipő képe

Sárcipő 3606 napja

Igen, a népes mezőnyben a nők között első, abszolutban meg második lettem :-). Csak Ábris ért be előttem. Azért Mike Andi meg mindig kemény ellenfél :-).

Fairy képe

Fairy 3606 napja

A Facebookon itt-ott megjelenő fotókról nekem úgy tűnt, hogy elhallgatsz valamit: egy arannyal lettél gazdagabb, ugye? :-)

Gratulálok!

Edina42 képe

Edina42 3608 napja

Élmény? Gratulálok!!!  :)

Felszerelések

Inov-8 Trailrock
Suunto Ambit 2 R