2014.08.05 Kedd, 06:18:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:37:22

Távolság

5.84 km

Tempó

06:24 p/km (9.38 km/h)

Pulzus

Átlag
145
Minimum
0
Maximum
158

Edzésleírás

12. hét, 1. edzés

Tesztfutás a vasárnapi ijedelem után. Vasárnap reggel ugyanis furcsa kiütéseket találtunk a melltartóvonalamnál. Mivel övsömörre gyanakodtunk, inkább nem kockáztattam az intenzív mozgást. Attól ugyanis kifakadhatott és tovább terjedhetett volna a fertőzés. Tegnap voltam is orvosnál, aki megnyugtatott, hogy ez valami meleg és kidörzsölődés okozta kiütés. Adott rá egy krémet, ami elvileg egy hét alatt le kell szárítsa. Ennek örömére ma reggel ismét futócipőt húztam. :)

A Hajógyári-szigetre szerettem volna kimenni, de azt már lezárták a Sziget fesztivál miatt. Ezért elindultam észak felé a bicikli úton. Ezen viszont nem jutottam messzebb az északi összekötő hídnál. Itt ugyanis teljes útszélességben pocsolya volt. Abban sem voltam biztos, hogy a bringa út kint van-e a vízből. Ezért inkább nem kockáztattam meg az átkelést. Szerencsére a tervezett 40 perc futás így is meglett.

A lényeg azonban az, hogy a furcsa hólyagok nem fájtak, viszkettek vagy dörzsölődtek a mozgás hatására. Első nekifutásra egy beépített melltartós felsőt vettem fel, de a jeladóról nem mondtam le. Fürdéskor látszott, hogy ez egy kicsit megnyomta a bőrömet. De talán ha futás után gyorsan elmegyek fürödni, akkor nem okoz majd további gondot.

Utólag bánom, hogy vasárnap kihagytam a futást. De hosszú távon mégis ezt tartom jobb döntésnek. Ha netán mégis kifakadt és továbbterjedt volna a dolog, akkor nem egy futást kellett volna kihagynom, hanem akár több hetet is. Az mégis jobban veszélyeztette volna a felkészülést, vagy inkább a teljesítést. Így viszont most újult erővel és lelkesedéssel és nyugodtabban folytathatom az edzéseket.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:39:54 5.84 06:50 8.78 0 0 158 145
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Adidas Response Cushion 21