Boszi72 futás

2014.07.15 Kedd, 06:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:45:08

Távolság

34.36 km Szint: 1305 m

Tempó

08:18 p/km (7.23 km/h)

Pulzus

Átlag
122
Minimum
0
Maximum
159

Edzésleírás

Bánkút felé vettem az irányt, vagyis vagy 1 óráig felfelé mentem. Emelkedőt gyalogoltam, bár a futás jól ment, de a szint már nem fért bele, viszont a gyaloglás könnyed és tempós volt. Várak felé vettem az irányt, de tévesztettem és egy térképen is veszélyes meredeken leereszkedtem a patakhoz, ami nem kevés időmbe került. Aztán vissza kellett másznom, mert úgy döntöttem, én haza nem megyek, míg meg nem nézem Dédes-várát. Meg is lett! Az idő felforrósodott, a kitett szakaszokon füllesztő volt a hőség, Bánkúton pedig zárva a büfé, pedig a sör gondolata húzott fel a hosszú emelkedőn. :-( Na, aztán frissítettem azzal, amit vittem és elég gyorsan hazaértem, ezért még csalinkáztam 2 kört a környéken, hogy meglegyen az idő nagyjából. Nettó idő. Ja, és megint láttam egy mini békát. :-)

Ahhoz képest, hogy eléggé tartottam ettől a futástól, nagyon jól ment, igaz, útkeresések miatt meg-meg álltam, illetve Bánkúton kétszer frissítettem pár percet. Érzésre viszont meglepő volt a dolog. Persze bele-bele gyalogoltam az elején, érdekes, hazafelé már kis emelkedőket ismegkocogtam és sokkal folyamatosabban haladtam. A pulzusom viszont lent ragadt, hiába, csak mögöttem van 3 edzős nap. Jó kis kör volt, dögös edzőkör. Otthon persze ráugrottam a citromos Gösser-re. :-)

Hazafelé azon járt az agyam, hogy ez volt az eddigi legjobb edzőtáborom, nagyon élveztem ezt a 4 napot a futásokkal és a passzív pihenéssel együtt. :-)))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:45:08 34.36 08:18 7.23 1305 0 159 122
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

gergő képe

gergő 3633 napja

basszu milyen 4 napot nyomtál!! nagyon kemény vagy boszika. le a kalap. de még ez is kevés az elismeréshez! jó pihenést!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!