2014.07.06 Vasárnap, 19:19:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:58:21

Távolság

8.77 km

Tempó

06:39 p/km (9.02 km/h)

Pulzus

Átlag
151
Minimum
0
Maximum
170

Edzésleírás

8. hét, 4. edzés

Kicsit kapkodós hétzárás volt ez. Reggel nem bírtam időben felkelni. Mire felébredtem, már logikusabbnak tűnt este elmenni futni. Aztán a délutáni programunk elhúzódott és még várt rám a főzés. Ezért végül úgy alakult, hogy ekkor indultam el futni. Az idő még bőven meleg volt. Plusz a páratartalom. A fejemben végig az kattogott, hogy mennyi mindent kell még ma megcsinálnom és hogy valamit nem jól csinálok, mert nagyon lassú vagyok. Kellenének résztávos edzések, de fogalmam sincs, hogyan fogjak hozzá.

Viszont feldobta az edzést, hogy a Palatinus környékén szembejött Matyi. Tudtam, hogy jön haza a garázstól, de meglepett, hogy bejött a Szigetre megkeresni engem. Csak azt sajnáltam, hogy a meleg miatt nem voltam fecsegős hangulatban. Meg hát a külső kör nem is mindenhol kedvez a bringás kíséretnek. Be kellett volna menni  a központi útra.

Aztán ott volt még az is, hogy a jobb csípőmnél egy ideg becsípődhetett, mert minden lépésnél fájt a forgóm.

De azért nem panaszkodok. Valahogy végigmentem ezt a kört és nagy nehezen az itthoni teendők is elfogytak. A heti penzum időben biztosan megvolt és szerintem a tervezett távot is hoztam. A jövő hét elején megpróbálok Apától edzői tanácsokat szerezni. Úgyis aktuális lenne két hónap után valami kupaktanács ezügyben. :) Aztán pedig egy hét szabadság következik, ami remélhetőleg kedvező lesz a felkészülés szempontjából is.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:58:21 8.77 06:39 9.02 0 0 170 151
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Nike Pegazus 28+