nyaff bringázás

2014.06.29 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

04:50:00

Távolság

90 km Szint: 1100 m

Tempó

03:13 p/km (18.62 km/h)

Edzésleírás

Depo:5:22 volt.

Probáltam az új compresziós száramat felvenni, de nem sikerült, nagyon megszorult, nem akatratam sok időt ezzel elveszteni, így hagytam a zasckóba. A bringa pálya brutál volt. De, első meglepi az eleje volt. 1:48-as, és 2 perc alatti kilóméterek is bőven voltak, pedig ugye lefelé én nem engedem meg a bringát. A rücskős gumi le lett cserélve, és ezzel önmagamhoz képest száguldoztam. Síkabb részeken simán kitekertem a 32 km, ez nekem nagyon-nagyon jó. Az első 2,5 óra egész jól ment, ennyyi a spinning idő, ezután jött a "halál", itt fáradtam el. Pedig eddig felfelé is sikerült minden emelekedőt megbringázni, sők még felfelé előztem is. Sajnos lefelé még nagyon nyuszi vagyok, a meredekebbeken max 24-25-ig engedtem a bringát, szóval itt még rendgeteg "szabad idő" van benne. A végén szégyenletes, de kétszer én is feltoltam az emelkedőn, kikészültem teljesen. Viszont bőven voltak még mögöttem, és sokan tolták már ott, ahol én simán felmentem, csak ugye ők a lejtőn be tudtak fogni...A combom a végén begörcsölt kb. 15 km-rel a cél előtt, de sikerült laza pörgetéssel túllendülni rajta, bár megijedtem, hogy ennyi volt. Nagy örömmel szálltam le a depóban.

Ja, visszafelé olyan szembeszél volt, hogy a lejtőkön sem igazán kellett fékeznem. Egyik sík részen picit gurulni akartam, hogy pihizzek, de megállt a bringa egy szempillantás alatt. De volt olyan pldalszeles rész is, ahol egyszerűen bringástól odébtett. Ez volt a első vékonygumis tekerésem, de nem is volt időm vele foglakozni, mert vagy emelkedő, vagy parázós lejtő, vagy pofa vagy oldalszél volt.

De büszke vagyok magamra. Semmi szintes edzéssel, csak Tahival és spinninggel, ami az útóbbi időben a munka miatt vagy 3 hétig kimardt, szóval ennyivel sikerült egész jól megcsinálni.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:50:00 90 03:13 18.62 1100 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

mjoci képe

mjoci 3649 napja

Csak egy helyen toltam tavaly, pár métert visszafelé Igal előtt.:))

Daniloo képe

Daniloo 3649 napja

Gratulálok!
Ez egy valóban kemény pálya, szélben vagy szál nélkül.
...Joci is tolta tavaly.:)

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!