2014.06.24 Kedd, 06:18:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:59:05

Távolság

8.94 km

Tempó

06:37 p/km (9.08 km/h)

Pulzus

Átlag
146
Minimum
0
Maximum
168

Edzésleírás

7. hét, 1. edzés

Szerintem túlaludtam magam. :D Tegnap nagyon korán elaludtunk és még a vihar sem ébresztett fel igazán. Ennek ellenére kicsit nehezen másztam ki az ágyból. De aztán egészen hamar magamhoz tértem. Most még arra is figyeltem, hogy egyek két szem háztartási kekszet egy kis nutellával. Kezdetnek ez is jó. Elmúlt az ébredést követő éhség érzetem, futás közben sem éreztem magam éhesnek és a hasmenés is elmaradt. :) De lehet, hogy inkább 3-4 szemet kellene enni, annak még jobb hatása lenne a teljesítményemre.

Az eső szerencsére elállt, mire elindultam. Kellemesen hűvös volt, szerintem éppen ideális futóidő. Viszont pár száz méter után rádöbbentem, hogy elhanyagoltam az utóbbi időben a rendszeres magnézium bevitelt. Erre úgy jöttem rá, hogy a jobb vádlim görcsölgetett. Majdnem úgy, mint mielőtt arra ébredsz, hogy teljesen begörcsölt a lábad. Szerencsére a mozgás jót tett neki és szépen lassan elmúlt. De az biztos, hogy jobban oda kell figyelnem erre. Nagyon nem lesz elég a futások utáni kalcium-magnézium pezsgőtabletta italom.

Ezt leszámítva azonban egy laza szigetkört tudhatok magam mögött. Talán egy kicsit lazábbat is a kelleténél. De legalább volt és jól indult a napom tőle, mint mindig. Nem bántam meg, hogy nem halasztottam el az edzés estére.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:59:05 8.94 06:37 9.08 0 0 168 146
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Adidas Response Cushion 21