Gida bringázás

2014.06.15 Vasárnap, 08:03:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:39:00

Távolság

56.6 km

Tempó

01:45 p/km (34.30 km/h)

Pulzus

Átlag
165
Minimum
0
Maximum
187

Edzésleírás

Fazekas Attilával egy tempó tekerés, vele nem lehet lazán menni basszus :) Természetesen egy új Trek domane bringával jött Sram Force szettel. Isaszeg felé mentünk, és Pécel, Nagytarcsa-Kistarcsa-Szilasligetnél lefordultunk egynyomtávos útvonalra ami emelkedett, és utána persze jött a lejtő, de ott belefutottam egy kurva nagy kátyúba mert pont beértem egy fákkal teli területre a napos részről, és nem láttam :( első defekt utána egyből a hátsóban is, szerencsére a Mavic kerekek kibírták (hihetetlen számomra) Fazék a hátsót szerelte én az elsőt, pár perc alatt végeztünk is, innen már csak lefelé kellett volna menni de Mogyoródra beérve újra defekt a hátsóban :(( mondom ez hihetetlen, Atti megjegyezte halkan hogy végtelenül könnyített belsőt rakott bele :) vagy rosszúl tette be na mindegy. Foltozóm nem volt se pótbelsőm, maradt a telefonálás asszonynak hogy jöjjön értem. Na ilyen sem volt még! Dobom is ki a szemüveget, veszek egy fotokromatikus szemcsit, már ki is néztem illetve fel is próbáltam az Attiláét....hát volt különbség a kettő között.

Felváltva mentünk, 70km nél többet nem nagyon tudtam volna menni így nyélen. 68km/h volt a max sebesség.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:39:00 56.6 01:45 34.30 0 0 0 187 165
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Szab képe

Szab 3664 napja

DE, CST, csak van egy CSC nevű beszállítónk.. :D

Igen, 3 vagy 4 éve ez van fent.. Lehet hogy csak 12,000 , de még bírja.. :) PErsze már full kopott, de addig gyűröm amíg csak lehet!

Gida képe

Gida 3664 napja

Helyesen: 450Ft-ra jön ki egy belső.

Gida képe

Gida 3664 napja

Van még a Michelinnek egy latex belsője, zöld színű...az volt most az első kerekemben de a tegnapi felütéses defektől annyi. Annak annyi a baja hogy ereszt egy kicsit. kb minden itthoni elinduláskor fújni kellett bele, ellenben könnyű darab, csak hát 3500ft/db :)

15ezer km egy külsővel? Nem CST márka amit akartál írni? Michelin Pro3 is csak 5-6ezer km-t bir ki, versenyzésre vannak ezek.

Belsőnél a belső fala sérült meg, ahol a felniszalag fut...ott aztán tök mindegy milyen külsőd van :)

Én már nem foltozok veszek újat, nem is nagyon lehet ezeket foltozni mert olyan vékonyak. 450ft-ra jön ki egy külső, inkább kukázom ha rossz.

Szab képe

Szab 3664 napja

Gondolod hogy a belső miatt van? Erre még nem is gondoltam, én mindig a külsőkre fogom :)

Én is Dekás belsőt használok. külsőm meg mióta megvettem a Wilier-t (4 éve kb) ugyanaz a hajtogathastós CSC van fent. Durván 15e km alatt 1 defektem volt vele ez nagyon király :) Azelőtti bringámon Schwalbe külsőt használtam - kb két hetente kellett lyukat foltoznom...

Gida képe

Gida 3664 napja

Fontos a jó szemüveg is hogy tisztán láss, meg nagy legyen a lencséje. Brikót fogok venni vagy Salice-t még nem tudom. Fotokromatikus szemüvegeknél van egy félperces "végállás" mire változik a színe a lencsének, amúgy az UV-behatások miatt változik, nem a napsütésre. Velo újságban olvastam most nem rég a szemüveg körkép címszó alatt :)

Fájt volna fejem ha tönkremegy a felni.

Itthon átnéztem azért a kerekeket, szétszedtem a hátsót, és egy Bontrager XXX gumi volt benne, de olyan lehelet vékonyka volt hogy nem csodálom hogy szétmegy. Szelep mellett a belső falán egy cm-es hasadás volt, valszeg anyaghibás lehetett nem tudom. Maradok már a Decathlonos Kínai belsőknél, (900Ft egy pár) és ugyanolyan mint a többi drágább belsők. Volt már Conti, Michelin, mindegyik kilukad...

Szab képe

Szab 3664 napja

Minden tekintetben kemény edzés volt..

Nekem minden évben eljön az idő 1x amikor telefonálni kell.. Tavaly Veresről hazafele, a vasúti átjárón kaptam hatalmas ütést. A gumi nem bírta, az alap- Khamsin felnim viszont sértetlenül megúszta. Egyik évben meg a Bükkben keveredtem 10-15 km szakaszon olyan fos útra, ahol még montival is kihívás a tekerés. Csodával határos módon semmi baja nem lett a keréknek, pedig idegességemben a végén már nem is ügyeltem rá annyira. Hihetetlen sokat bírnak!

Sipi képe

Sipi 3664 napja

Basszus ennyi defekt, a végén mentés....:)))

Azért piszok jó tempót mentetek addig is! Nagyon rossz különben az árnyék-nap váltakozás, nem látni rendesen......

Felszerelések

Merida 909 scultura full carbon
Suunto t3d Bike POD