zozo.m bringázás

2014.04.27 Vasárnap, 08:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:14:38

Távolság

74.5 km Szint: 344 m

Tempó

02:37 p/km (22.97 km/h)

Edzésleírás

Végre süt a nap. gondoltam elég lesz a rövid mindenből. Hát az első km-n még gondolkoztam visszafordulok, valami hosszúért, mert erősen fúj a szél és nehogy valami gond legyen. 
Aztán úgy döntöttem maradok így és próbálok napon tekerni, mert ott annyira nem zavar a szembe szél. 

Táv: Bp-BKalász-Pomáz-P.szentkereszt. (Dobogókő 5km-re) Itt megálltam pedig a Csobánkai lehajtótól kezdve két biciklis mögött mentem. Kemény emelkedők voltak, így pont jól esett társaság végén kullogni. :) 

Visszafele: azért zavart, hogy egyedül vagyok. Főleg, hogy repesztettem a sok lejtő miatt. :) Csobánkát megnéztem, hátha kisebb lett az emelkedő. Nem lett így a közértnél fordulás és go to haza. Kalásztól tekertem egy Megyeri híd kört, majd mivel sikeresen beragadtam egy családi kerekezők mögé (miközben mellettem nagy forgalom volt) Így végül egy Metro - híd kör következett és haza. A másik ok a körök csökkentése miatt, mert az órám a Kalászi felüljáró előtt lemerült. 

Ezt követően már csak a figyelem játszott szerepet, nehogy elüssek egy gyereket, akinek volt egy elsőbségadás kötelező táblája, de hidegen hagyta a családot, megvártak és kijöttek elém. :( 

Köszönöm az egészésget, mely az életem ajándéka!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 51.1 00:00 0.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!