Kritty futás

2014.04.17 Csütörtök, 06:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:58:02

Távolság

11 km

Tempó

05:17 p/km (11.37 km/h)

Edzésleírás

A szelek szárnyán helyett ma igazándiből végig a szembeszéllel küzdöttem. Lehet, hogy rossz irányba jöttem. :) Hazafelé már a rövidebb úton tervezem a futást, na biztos addigra ott is szembe fog fújni. :)

Ma volt egy nagyon aranyos kutyás élményem. Ebben a korai órában elég sok kutyulu végzi a reggel egészségügyi sétáját. :) A Tömő utcában haladtam, mikor a keskeny járdán 3 csodaszép buldog jellegű, de nem tudom pontosan milyen fajta kutyuluhoz értem. Az eslő rám se hederített, de a hátsó kettő nagy vigyorral kezdett galoppozni felém. No nem reggelire akartak elfogyasztani, hanem jöttek ismerkedni, szaglászódni, simogatást kunyerálni. :) Nagyon aranyosak voltak, a gazdájuk mondta is, hogy ők a "gyerekek", a harmadik kutyulu meg az anyuka. :) Nos igen jól fejlett, szép nagyra nőtt gyerekek lettek, mert még így is kb. combközépig értek nekem. :) Rövid barátkozás után aztán mindannyian folytattuk tovább útunkat. :)

Egy bamba autóssal is találkoztam a rakparton. Teli zöld volt a gyalogos átkelőn a Szabadság-híd előtti részen, így bátran folytattam a futást. Azonban egy színvak autós kb. 70 km/h-s sebességgel jött a rakparton és fékezés nélkül áthajtott a számára totálisan piros lámpán. Ja és még rám is dudált. Nem értem, hogy színvak embereknek hogyan adhatnak jogosítványt! Bár az is lehet, hogy alkalmi színvak volt az illető, és azt gondolta, hogyha beleül egy több milliós autóba, akkor innentől kezdve rá már semmilyen szabály nem vonatkozik. Ha annyi józan esze lenne, ahány milliót ér az autója, akkor mindenki jobban járna. Ezer szerencse, hogy gyorsan szedtem a lábaimat. :) Pár perc csöndes mérgelődés után azért újból a nyugalom és a nagy küzdelem következett, mert a rakparton aztán megújúlt erővel támadott a szél. A Duna  széltől haragos szürkészöldre korbácsolt folyama hömpölygött mellettem. Egy-két bátor bringás élvezte a hátszelet, néhányuk küzdött velem együtt a szembeszéllel. Jó kis erősítés volt ez a mai reggeli munkába futás. Felfrissített, minden küzdelem ellenére erővel töltött fel. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:58:02 11 05:17 11.37 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

napsugárraforgó képe

napsugárraforgó 3728 napja

Kalandos egy futás!Egészségedre!

Vigyázz Magadra,én is "ismerek" ilyen autóst.

Kritty képe

Kritty 3728 napja

:) :)

tomcsi képe

tomcsi 3728 napja

állatokkal elnézőbb vagy mint az emberekkel... :-)

azt sem elfelejteni, ami Neked combközép, az másnak térdmagasság... :-)

jót küzdöttél hajnalra!

Grat!

runing képe

runing 3728 napja

Krisz! Nem semmi ...a futás  és az "élmények"...én "gyalog " is alig jutottam be a melóhelyre a szélviharban...Egs

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!