Mike01 bringázás

2014.04.13 Vasárnap, 11:48:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:54:58

Távolság

31.1 km Szint: 870 m

Tempó

01:46 p/km (33.95 km/h)

Edzésleírás

Stop Cukrászda - időfutam.

30km-es verseny, egyenkénti indítással.

Az elmúlt 3 hétben eléggé pongyolán álltam hozzá az edzésekhez, kissé valahogy elveszett a motiváció, talán tényleg a téli edzések miatt van. Ugyanis ilyen telem még nem volt, hogy ennyit tudjak tekerni. Hozzá kell szokni. Hiába na, erre (is) mondják tényleg, hogy a kerékpár az hosszú évek alatt érik csak be.

A verseny pályája nagyon feküdt viszont nekem, az útminőség kiválónak volt mondható, a domborzat is nagyon jó volt, jó kis hullámos.

Rajt után már rögtön pár perc után leelőztem az előttem indulót, és az első komolyabb emelkedő csúcsáig (kb. a 6. km-nél volt) még négy embert fogtam be, aztán a lejtőn még kettőt. 15.5km-nél jött a fordító, a szél viszonylag kedvező volt, nem panaszkodom rá, az egyetlen gondom, hogy nem volt könyöklőm. Biztos vagyok benne, hogy könyöklővel nagyobb sebességet is el tudtam volna érni több helyen is. Ennek ellenére az időm teljesen reális, az elmúlt hetek lustaságához képest.

A verseny után Balázs Tiborral találkoztam, beszéltünk egy pár szót, mindig jó vele a szakmáról beszélni, csak tanulni lehet tőle, hiába na nagy mester az "öreg". És még mindig jól megy. Az ASE-ból senki nem ment olyan jó időt, mint ő, pedig mind fiatalabbak vagyunk. Gratula ezúton is neki még egyszer.

A versenyen még a szolnokiakkal futottam össze, de a verseny után sajnos már elkerültük egymást.

Jó kis verseny volt. Többet kéne edzenem...

Térképem itt: KLIKK

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:55:49 31.1 01:48 33.43 870 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Mike01 képe

Mike01 3723 napja

Köszi.

picikata képe

picikata 3729 napja

Gratulálok Mike!

...nálam is mostanság nagyon kevés a bringás edzés...nehezen  tudom összehozni sajna...

Mike01 képe

Mike01 3730 napja

Köszi. Most ilyenekkel van tele az AKESZ naptár, és ezeken illik részt venni a csapatból. Egyébként tetszenek, csak nincs felszerelésem hozzá.

Fari képe

Fari 3731 napja

nem csak az edzések hossza,hanem a minőség fogja meghatározni a teljesítményed....gratulálok,én nem mentem időfutamot már több mint 10éve

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!