RemAti futás

2014.04.13 Vasárnap, 07:12:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:48:11

Távolság

16.64 km Szint: 407 m

Tempó

06:30 p/km (9.23 km/h)

Edzésleírás

Edzés cime lehetne a 4 domb és a többiek.

Reggel hideg van, de nem bánom póló+trikó kombóban készülők, mert tudom, hogy később már meleg lesz. A tegnapi futás után még lazább tempó terveztem a terep viszonyokat figyelembe véve és próbáltam a várható meglepetésekre is gondolni. Az első emelkedő (fel a Gudra tetőre) igazából nem esett jól egyszerűen fáztam. Később jobb lett kezdtem felébredni és átmelegedni. A vaddisznó szállás szép volt és a csalánokat megúsztam. A rom templomtól fel a Margita gerincére rákellett jönni, hogy a homokos emelkedőnél nincs nagyobb szívacs. Na ezt az álláspontomat később a Lázár lovas parknál kénytelen voltam megváltoztatni. Futott már valaki boka feletti homokban és ló nyomokban? A mária úton található 2 domb szépen meglett. Mivel egész egyenletesen mentem a pulzus mire visszaértem a Pap Miskához így nem szállt el és lazán meglett a felfelé vezető meredek. :) Elégedett vagyok. :) Nem fáradtam el csak éhes vagyok. :)

A táj megegyszerűen gyönyörü volt így feltöltödtem.

Az útvonal össz fel/le 407/375.

A hőmérséklet 1 fokról  8 fokra melegedett mire végeztem.

 

 

 

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:48:11 16.64 06:30 9.23 407 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

distvan képe

distvan 3702 napja

Egészségedre! Igen mostanában a reggel hideg (mint télen?) és lassan melegszik, a végén pedig szinte biztos túlöltözöl. A vivicitán hány embertől halottam, hogy melege van ...... Klassz útvonal!

lassukapitany képe

lassukapitany 3702 napja

"A táj megegyszerűen gyönyörü volt így feltöltödtem." - Na erre ismét irigy vagyok. :D Amúgy laknak kollégáim a Lázár lovaspark környékén. :)

 

Egészségedre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!