dorik futás

2014.06.28 Szombat, 11:25:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:12:00

Távolság

14 km

Tempó

05:09 p/km (11.67 km/h)

Edzésleírás

Harmadtáv.

Uaz az átlag mint a féltávon, de érzésben ég és föld a különbség. A bringapálya nagyon tetszett, végre nem akartam leszállni a bringáról (na aszem ilyet még nem mondtam).

Futás 2 körös volt, szembejött mindenki, engem ez most valahogy nyomasztott amellett, hogy nagyon szarnak éreztem az egészet. Fura, az úszást is.

3:38 lett a vége 3+2 perc depóval. Kaját, öltözést tök ugyanúgy csináltam mint Atádon fogom (neopréntől eltekintve remélem). Végülis tegnap Gnek ezt az időt kalkuláltam mint reális (3:22t ment, jól ment neki végig), magamat tekintve sok ötletem nem volt és végül én mentem az "ő idejét".

Ja és persze megint utsó lettem a felnőtt nők között, de ezen már nem lepődök meg :) komolyan nem tudom mások mit csinálnak, nem dolgoznak, vagy mindenki élsportoló volt gyerekkorában, vagy van takarítónőjük/mindent szereltetnek, passz.

Kicsit kettős érzések vannak bennem. Az eredménnyel elégedett lehetek, de aszem az én mozgásterem még mindig a féltávtól kezdődik. És ami fontos, több pihenés kell Atád előtt. Ez most kemény meló után jött. 

4 hét maradt, amiből 3 hét kemény meló, hétvégékkel. Edzéssel mi lesz? Mindenképp lesz még pár szép húzás, de a meló nagy részének most már bennem kell lennie.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 14 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

zolle képe

zolle 3641 napja

Gratulálok!

Csak így tovább!! :-)

Felszerelések

Egyéb K-Swiss K-Ona green
Nike high compression top pink
Egyéb Compressport sleeve (white)
Egyéb Compressport R2 (ice blue)