empirke egyéb

2014.03.11 Kedd, 17:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:20:00

Edzésleírás

Igen. Ne is kérdezd. Valóban rettentő módon unom. És sóvárogva nézem az ablakból a futókat, akik a Sánc felé vezető bringaúton, ragyogó napsütésben, szökdécselnek vígan a Csó-tó felé, miközben lesajnálóan bámulnak be a 4 fal között kardiógépező szerencsétlenekre.

Át kell értékelnem nekem is a sztereotípiákat, amiket a gépen küzdőkkel szemben elültettem magamban. Soha nem tudhatod, hogy miért kényszerül oda. Én pl. ott élem túl a futásnélküliséget. Van pár, aki csak bemelegítésnek megy fel 20 percre, aztán megy súlyzózni. Akad olyan is, aki valamiféle edzésterv alapján 10-20 percenként felmegy 5-10 percre, ezt váltogatja a súlyzós feladatokkal.

Szóval, most éppen zavar, hogy rólam is azt képzelik, akik ott látnak, hogy hülye vagyok.

Összejött bő 1600 méter ma is felfelé. Már nem érzem annyira keménynek, mint az első alkalmakkor, ebbe is bele lehet rázódni. Kár, hogy az elipszis tréner gép nem jó, akkor váltogathatnám.

Van ott bicikli is, na, de arra aztán már tényleg nem. Áááá, kizárt. Majd talán vasárnap, ha réár a Zoli eljönni velem, és ha szép idő lesz. Akkor tekerünk egyet. Kint, a szabadban.

 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:20:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

RunKa képe

RunKa 3769 napja

Basszuskulcs, most olvasom csak :((  Jobbulást de izibe !!! 

Azért egy k.rtg-t a leghüjébb orvos is meg tudja csinálni. Voltál ? Gondolom az ingyé van. 

Hehe, mikor szalagoztam én is akkor kezdtem a termet, de nem fajultam el a taposóig, meg az ellipszisig :D Van az a hegymászógép, azt próbáltad ? Az elég brutál tud lenni. Hogy vagy most ?

 

 

monique képe

monique 3769 napja

1600m felfelé elég durvának hangzik nekem azért :D

timoka14 képe

timoka14 3769 napja

épp akartam kérdezni, hogy az elipszis trénert miért nem használod, én azzal próbálkoztam, amikor sérülés miatt nem volt más, és meg is szerettem.. igaz, akkor nem sutott 100 agra a nap

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!