dorik futás

2014.03.02 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:01:06

Távolság

21.1 km

Tempó

05:44 p/km (10.45 km/h)

Pulzus

Átlag
172
Minimum
0
Maximum
182

Edzésleírás

Párizs félmaraton.

Tudtam a verseny előtt, hogy a nem túl jól sikerült január-február után a régebben tervezett PB idő javításom nem reális. Meg a tömegtől is tartottam, hogy nem lehet rendesen futni majd. Ez nem jött be, lehetett volna...

Szombat éjjel indultuk kocsival, majd szombaton órákat gyalogoltunk a városban, ami nem volt betervezve. Így jár az aki először jár ekkora városban (Róma, Athén, BP ehhez képest falunak tűnik). Nagy tanulás volt, tulképpen már a versenyre kész voltam.

Fél órával rajt előtt ajánlott volt beállni a fakkba mivel 40 ezren voltunk. Fakkban persze nulla WC. Így rajt utáni első dolgom bokor keresése volt (szerencsére erdős részen volt start-cél) de már az elején kiesés akárhogyis.

Túl jó időt adtam meg a nevezésnél (mivel ugye a PBmet vettem alapul) így az elején 5:10-5:20 között vitt a tömeg, és nagyon lassabban nem tudtam menni, mert akkor végképp útban lettem volna. Tudtam, hogy ez nem fog végig menni, a középső harmadban lassitottam is amikor már lazult valamit a tömeg, gondoltam kicsit erőre kapok és az utsó 5-6 kilit megtolom (mint általában, a végén rengeteg embert előzök).

Na erre nem maradt semmi energiám, alig tudtam emelni a lábaimat. Uh már csak a túlélés volt a cél, végig kell futni.

Érdekes volt ennyi ember közt futni, de nem mondom, hogy lenyűgözött az élmény vagy a pálya. A szivem csücske továbbra is Róma ami a külföldi futóversenyeket illeti (nem magyar és nem holland).

Ugyan kicsúsztam a 2 órából ami az újratervezett terv volt, de sokat tanultam. Megyek tovább, edzés ezerrel. Most már végre vége a télnek, nincs több betegség és sérülés. Végre a múlté a combproblémám is (részleges szakadás állitólag), tudok minőségi edzéseket is csinálni.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:01:06 21.1 05:44 10.45 0 0 182 172
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

plezerm képe

plezerm 3758 napja

Ez szép volt a további edgzésekre meg legyen úgy ahogy írtad.

Felszerelések

Egyéb Compressport R2 (ice blue)
Egyéb Schock Absorber top