Gida bringázás

2014.02.19 Szerda, 10:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:30:00

Távolság

4 km

Tempó

07:30 p/km (8.00 km/h)

Edzésleírás

Annyira más kerékpárbolt körül egy teszt a fekvőkérékpárokkal...

 

Kíváncsi voltam milyen egy ilyen (rekumbens) bringával menni. Eléggé nagy a választék és sajnos az áruk is eléggé borsosak  :(( Ami jó lenne edzésre az is 950ezer, de 700ért elvihető mivel utolsó darab :-)))) tárcsafékes és kb: 14kg. Egy Holland Challenge hurricane 20-as vagy 26-os kerekekkel. Gyönyörű példány amúgy élőben!!!

Nos ez csak álom marad...

2db bringa volt, meg egy trike ami 3-kerekű de az utobbi nem érdekelt..., igazából az hogy tudok-e egy ilyennel menni, egyensúlyozni. Baromi jó egy érzés fekve úgy tekerni hogy nem görnyedsz a kormányon!! Sikerült, egy helyben meg is fordultam a végére, a boltos vigyorgott hogy na ez király megy ez nekem...hát mondom az, baromi jóóó! Akár 200km úgy megtenni hogy ne fájjon az ember segge és a nyaka keze arra kiváló. Én bevallom nekem szokott fájni a nyakam meg más érzékeny rész is a testemen mire hazaérek, hiába betétes a nadrág, meg a karbon bringa :-)

Azért is lenne jó egy ilyen mert gerincsérves vagyok és nem igazán jó hosszútávon egy standard bringa. 

Bárki kipróbálhatja csak ki kell tölteni egy kérdőívet időpont egyeztetés miatt. Az eladó meg nagyon rendes barátságos volt! Csengei Gábor a neve el látott sok információval.

A táv, idő sacc.

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:00 4 07:30 8.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!