Uff futás

2009.03.08 Vasárnap, 15:53:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:57:22

Távolság

10.24 km

Tempó

05:36 p/km (10.71 km/h)

Pulzus

Átlag
155
Minimum
60
Maximum
0

Edzésleírás

Terv: 10 km - 5x3min @ RPE 4-7 A labaim gyengelkedese miatt kicsit el vagyok csuszva az elöirt tervtöl, nehezen tudom betartani az elöre eltervezett edzesnapokat. A mai iramjatek a penteki potlasa, a mara betervezettet nem tudom mikor potolom be, ha be tudom iktatni egyaltalan vhova. De meg mindig inkabb kevesebbet fussak, mint hogy ne tudjak rajthoz allni aprilisban, s megkockaztassak megint egy tartos futas-eltiltast.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 10 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Uff képe

Uff 5589 napja

Mar jartam több dokinal is. :(
Svalbard képe

Svalbard 5593 napja

Hú,akkor nem vagy könnyű helyzetben.Lehet,hogy próbálkoznod kéne több orvosnál is,hátha tud valamelyik valami okosat mondani.Tisztellek,amiért ennek ellenére sem adod fel,ezzel a példaértékű hozzáállással szerintem nagyszerű félmaratont fogsz futni!
Uff képe

Uff 5593 napja

Tulajdonkeppen nem is a labaim, hanem a csipöm es a terdeim fajnak, ami onnan ered, hogy (nem szep orvosi szakkifejezesekkel leirva) az egyik terdemben a csontok közt nagyobb a tavolsag, mint a masik terdemben (ergo minim. hosszabb az egyik labam mint a masik:D), es ezert a hosszu futasnal a folyamatos terheles nagyon rossz hatassal van az izületekre, s sorozatos terhelesnel a csipöben akut fajdalom alakul ki. Ami 1 eve olyan szintet ert el, hogy rendesen jarni nem tudtam, s röntgenek meg diagnozius utan utrahang, aram, meg egyeb terapias kezelesekre kellett jarnom. Pont ezert is javasolta az orvos, hogy a futast idösebb koromra gondolvan felejtsem el, helyette usszak, aqua-joggingra, nordic-walkingra alljak at, ami kevesbe veszi igenybe az izületeket. Futas neha napjan egye-fene, 1-2 kilometer belefer, kizarolag termeszetes talajon.
Ugyhogy most valojaban tiltott dolgot csinalok, s valahol magam alatt vagom a fat a futkarozasommal, mert a mostani edzesmennyiseg meg enyhen szolva sem esik egybe a megengedettel, kesübb tuti vmi büntetessel kötöm be. 
Kence-ficeböl, meg mindenfele csont-es izületerösitö bogyokbol van egy egesz hadseregnek valo keszletem, de ezek max. tüneti kezelesre, ill. szintentartasra jok, a futomüvem ettöl jobb nem lesz, ez nem amolyan javithato dolog.Ilyen labakkal aldott meg a sors, ezt kell szeretni, es ehhez kene alkalmazkodni.....csak ne szeretnek ennyire futni!! :)
Gica, Adrian, köszönöm a szoritast, jol esett, es ezt az aprilisi marcsit akkor is kiszülöm magambol! :o)
Svalbard képe

Svalbard 5593 napja

A lábaidra tényleg vigyázz!Használsz rá valamit?Vannak ilyen fújókás izék,azok nekem jót tettek,+ lehet,nem ártana jegelni is este,amikor nem érzed a fájdalmat,akkor is.Igaz,nem értek annyire a témához,inkább kérdezz meg valakit,ha tudsz,mert nem biztos,hogy jót írtam.
gica képe

gica 5594 napja

Mi történt a lábaddal? Szorítok Neked az áprilisi félmarcsihoz!Meglátod megcsinálod!

Felszerelések

Nike Air Structure Triax +10
Egyéb Oregon Scientific Herzfrequenzmesser SE 300