Sárcipő futás

2014.02.01 Szombat, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:50:00

Távolság

29.5 km Szint: 900 m

Tempó

07:48 p/km (7.70 km/h)

Edzésleírás

Csapatos csapatás-csúszkálás

A Mecsek Expresszes fiúkkal (András, Fairy) és Gézával indultunk egy közös havas futásra. A csapat összetétele szakaszonként változott, Remeterét előtt még becsatlakozott Kálmán, aztán Géza meg levált rólunk. Végül is Andrással mentünk a Tettyétől végig együtt. Sajnos végérvényesen meg kell állapítanom, hogy a Speedcross sáros, vizes úton szuper, de ha csak a legkisebb mértékben is jeges az út, onnantól kezdve tragédia. Az már extrém szívás, ha az ember az amúgy sem egyszerű terepet tovább nehezíti azzal, hogy minden lépésnél korrigál, mert kicsúszik a lába. És sajnos elég jeges volt, mert  a reggeli ónos eső ráfagyott a letaposott hóra. Reménykedtem, hogy Jakab-hegy felé jobb lesz, de ott meg feljárták a gépek, úgyhogy a nyomból nem nagyon lehetett kilépni. Az esést azért ma sem úsztam meg. Pozitív tapasztalat viszont, hogy a zsákom fölé felhúztam a vékony mellényt, és így már nem fagyott be a csövem, pedig induláskor -6 fok volt. Mindentől függetlenül ez egy szuper futás volt, nagyon jól éreztem magam.

o-Tettye-Dömörkapu-Mandulás-Remeterét-K-Jakab-hegy-Zo-Z-Éger-völgy-bicikliút-Remeterét-Mandulás-Zn-Ilonka-pihenő-Tettye-o

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:50:00 29.5 07:48 7.70 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Fairy képe

Fairy 3797 napja

Hű, majdnem kikerekedett a táv harmicra! Erősítő edzés utáni napon ez nem a "laza levezetés", hanem a "ráteszel még egy lapáttal" kategória. Gratula!

Ainariel képe

Ainariel 3797 napja

Le a kalappal! :)

Felszerelések