2014.01.25 Szombat, 07:10:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

07:52:00

Távolság

40.5 km

Tempó

11:39 p/km (5.15 km/h)

Edzésleírás

Téli Mátra. Péntek este érkezés, hónak nyoma sem volt. Szombat reggel ahogy illik ehez a túrához leesett a hó és nem is hagyta abba az egész nap. Vártam ezt mert ez a teljesítménytúra erről szól. A kezdet nem volt veszélyes csak a kesztyűm ázott szét na meg a nadrág.(a kezem szétfagyott). Mátraszentimréig nagyon jól haladtam utána még Galyatető sem volt probléma. Itt áldottam azt az ötletet, hogy megvegyem a Salomon speedcross 3-mat, mert ez a cipő lefele tartott felfele is segített nem csúszkáltam. A Vörösmarty túristaháznál találkoznak a túrák , ezért innentől kezdve egy kicsit feltartanak a túrázok, de sebaj a teljesítés a fontos. A pisztrángos-tó ellenörző állomás a mérföldköve ennek a túrának, mivel innen kell felmenni a Kékesre, közel 400 m szin 2,5 km alatt, szerintem aki itt felmegy annak már nincs gondja lefele a célig. Most valamiért féltem tőle mégis könnyebb volt mint előre számítottam, de segített a pénteki sajtos tészta meg a fincsi barackos fánk amit Ircsitől kaptam. Kékesről lefele kb egy óra az út, de már itt nagyon összegyülnek a túrázok és ez a legveszélyesebb szakasz mivel sok helyen jeges az út. Volt olyan szakasz ahol 60-70 ember ment libasorba a jég miatt. Láttam nagy eséseket, de hálisten sérülést nem. Én sem maradtam ki ebből két frankó csúszást(esést) én is benyaltam. Az utolsó 2 km volt a legjobb (tiszta mámor). A hó csak úgy megjegyzem szakadt egész nap és ez a szép ebben a túrában.

Ez a harmadik teljesítésem, remélem jövőre is el tudok jönni. A legjobb időm eddig úgy hogy a feltartások miatt több mint egy órát benyeltem.

 Az idő bruttó idő kb 25 percet töltöttem az összes állomást összevetve folyadék és energia pótlással na meg pihenéssel..

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
07:52:00 40.5 11:39 5.15 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

szaga77 képe

szaga77 3810 napja

Gratulálok. Nekem tegnapra a hólapátolás jutott, de valahogy elképzelni sem tudtam, hogy fussak kint... Ehhez képest a Rotary sétagalopp lesz ;-) !

futor képe

futor 3810 napja

Szép volt.

Sajnos nem láttad, de több fórumon kerestem utitársakat, mehettünk volna együtt. 

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!