Kritty bringázás

2013.12.19 Csütörtök, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:45:00

Távolság

14 km

Tempó

03:13 p/km (18.67 km/h)

Edzésleírás

Sajnos rosszul végződött ez a tekerés, bár rosszabb is lehetett volna. A Ferdinánd-hídon lefelé menetben (30-as tempóval) egy csúszós szakaszon kicsúszott a bringám és teljes erővel a bal oldalamra estem. Jó nagyot koppant a fejem a betonon. Egy kedves autós segített fel és bocsátott utamra, miután kijelentettem, hogy semmi bajom. Letoltam a bringát a hídról, majd lent felültem rá és hazatekertem, majd felvittem a második emeletre otthon. Ma is csodaként tekintek ezekre a dolgokra, mert otthon aztán lerogytam az ágyra és kezdtem rosszul lenni. Odanyúltam a bal vállamhoz és a kulcscsontom éppen át akarta szúrni a bőrt középtájt így elsétáltam a balesetibe, ahol röntgenezés után azonnal megműtöttek. Fémsínnel egyenesítették ki a kulcscsontomat, amit odacsavaroztak a vállhoz. Egy kis agyrázkódás is finomította a dolgot, amitől 1 napig szédültem és fájt a fejem. Most már jobb, és örülök, hogy ennyivel megúsztam. 9 nap pihenő, utána varratszedés és lehet sportolgatni. :) A fémeket nem tudom mikor szedik ki, de a lényeg, hogy jól összeforrjon. 

Bringások!! Vigyázzatok nagyon így télen a csúszós utakra, főleg lejtőn és kanyarban!!! 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:45:00 14 03:13 18.67 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

11 hozzászólás

Kritty képe

Kritty 3827 napja

Köszönöm szépen Tomcsi! :) Igyekszem gyorsan gyógyulni. :) Lesz majd még egy műtét (remélem 1-2 hét múlva), aztán jöhet a gyógytorna és a könnyed futás, úszás. :)

tomcsi képe

tomcsi 3827 napja

apicsába...azért még egy pici szerencséd lehetett volna, monnyuk nem kell műteni...de tudom még lehetett volna rosszabb is...jaja, a bicaj nagy sebességnél nem játék...hála égnek látom hamar rendbejöttél...

Hajrá!

Kritty képe

Kritty 3839 napja

Köszönöm Máté! :) Ja és autós csak azért nem ment át rajtam, mert a kanyarodó szembe sávból az autós - aki segített is - mögém kanyarodott és ezáltal megvédett, mert így őt már látták az emelkedőre felérő és a lejtőre hajtani készülő autósok. Tényleg millió köszönet az autós srácnak! Lehet, hogy az életemet mentette meg, mert ott elég gyorsan szoktak haladni az autósok. 

necromedve képe

necromedve 3840 napja

Hm, ezt csak most olvastam. Szuper Karácsonyod lehetett... :( Én ezért is cseréltem le futásra a bringát az utóbbi hetekben, felénk csak lejtő, meg kanyar van. Még az a szerencséd, hogy nem ment át rajtad egy autó, mikor eltanyáztál. Mielőbbi felépülést!

Kritty képe

Kritty 3845 napja

Köszönöm Zitám! Hétfőn megyek sebellenőrzésre, akkor madj rákérdezek, mikor is lehet komolyabban nekiállni a sportnak. Addig csak átsátálok a kórházba, de utána......:) :) 

runing képe

runing 3845 napja

Eddig is csak a hátad néztem,mi lesz a rápihenés után...nagyon várunk Krisztikém.Gyogyulj....ne frusztráld a dokikat hogy már a kontrollllra is kocogva érkezel...

Kritty képe

Kritty 3846 napja

Köszönöm szépen! :)

 

LTimi képe

LTimi 3846 napja

Jajj! :(

Mielőbbi felépülést és ÓVATOSAN!!! Vigyázz magadra!

napsugárraforgó képe

napsugárraforgó 3846 napja

Nagyon pihentek lesztek!

Bár örültem volna,ha ezt műtét nélkül éritek el!

Jobbulást,és csak óvatosan a sporttal,rendesen forrjon össze!

Kritty képe

Kritty 3846 napja

Köszönöm szépen Tamás! Legalább rápihenünk a jövő évi szezonra. ;)

Tamás55 képe

Tamás55 3846 napja

Sajnálom, hogy részben sorstársak lettünk, úgyhogy marad nekünk az ünnepek alatti pihenés. Remélem januárban már futhatunk egy kicsit! Vigyázz magadra, és gyógyulj meg minél előbb!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!