gergő futás

2013.11.03 Vasárnap, 09:40:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:01:40

Távolság

42.2 km Szint: 295 m

Tempó

04:18 p/km (13.94 km/h)

Edzésleírás

most csak annyit, hogy fantasztikus élmény volt, nem vagyok egy ilyen meghatódó típus, de basszus ezt mindenkinek egyszer meg kell csinálnia, ha teheti. 42 kmen át üvölt a tömeg, szól a zene, az emberek önszántukból örjöngenek, brutális, mintha te lennél a világbajnok. ha máshol, hát itt mindenki tud PB-t futni. nekem is sikerült egy kerek 7 perceset. persze a 3 órán belül nem jött össze, nem volt igazán reális, meg gyenge vagyok én ehhez fejben, jobban szeretem magam sajna annál, hogy szenvedjek.. amúgy a pálya elég nehéz, tegnap nagyon nagy szembeszél volt (ez az elitfutók eredményén is látszik) és meglepően sok sunyi szint van benne. az amiktól ezt a közösségi érzét, bíztatást, önbizalomgerjesztést amúgy érdemes lenne eltanulni, elég szokatlan így kelet európa után, ahol arra megy mindennki, hogy a másikat lehúzza minden értelemben.. nagyon nagy érzés volt az egész, örülök az eredménynek. persze mondanom sem kell, hogy az első felét brutál elfutottam, de hát ez vagyok én, ezt már nem fogom megtanulni.. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:01:40 42.2 04:18 13.94 295 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

16 hozzászólás

solkima képe

solkima 3856 napja

Gratulálok Gergő. Üdv, Miki

atom képe

atom 3871 napja

:) :) :) Mit látok! Mega-gratula, mekkora hatalmas élmény lehetett :)!

Bozót képe

Bozót 3873 napja

Ejha, ez de szép! 

Csak elképzelni tudom, mekkora népünnepély ez ott és mennyit adhat a futóknak az a hangulat. Gratulálok!

lilla képe

lilla 3873 napja

WoW NYmarathon! 1:40...a VM-hez képest meg semmi :D. Gratulálok!

tvjudit képe

tvjudit 3874 napja

Gergő, ne törődj Ispivel, ő ilyen 4 órás iramfutói felkéréseket szokott vállalni. gondolom, mert jobbra nem telik. Gratula, én most egyetlen nyavalyás kilit nem tudnék ebben a tempóban megfutni.

Ispi képe

Ispi 3876 napja

Lehet, hogy a végén még megtanulsz maratont futni? :-)

Gratula, szépen gyorsulsz!

Hiver képe

Hiver 3877 napja

Azt a 2,5 óra hidegben várakozást el se tudom képzelni, kint vmi placcon, mintha a szigeten vagy a ligetben kitennének egy rétre? Vagy van vmi épület? Gondolom nincs...

Hiver képe

Hiver 3878 napja

Gratula a 7 perces PB-hez, az élményt meg irigylem nagyon! :o) Viszont egy feketepont a 8 perces splitért :oP
Még gondolkoztam is rajta, hogy beírom az sms-be, hogy 1 seggberúgás annak, aki 1:27-en belüli első felet fut (mennyire ismerlek, áááááá :oD), aztán kicsúszik a 3 órából, de aztán gondoltam nem stresszellek, nem azé' mész... ;o))) De bánja a fene, neked megvolt a feeling, és legalább nem nyomtál  le :oPPPPPPP És fogsz te még sub3h-t futni, csak ahhoz neked sub2:55-ös forma kell, mert az így fog kinézni nálad: 1:25+1:33. Nincs messze!
Mennyire volt szintes a SPAR-hoz képest? Néztem a szintrajzot, de az nem tűnt annyira vészesnek, mint ahogy mondják. Csak a végén a CP.

Boszi72 képe

Boszi72 3879 napja

Hohó, Gergő bácsi, ez fantasztikus!!! Teljes szívemből gratulálok a szuper eredményhez, a maradandó élményhez és a valószínűsíthető lelki feltöltődéshez!

PecsiPeter képe

PecsiPeter 3879 napja

Gratulalok! Szuper ez igy is, jo vagy nagyon. 

Mehet a trail ujra :-).

Sipi képe

Sipi 3879 napja

Aztamindenit, de jót futottál Gergő mester! Gratulálok!

Baromi nagy élmény lehetett, örülök hogy össze jött a PB ezen a nehéz pályán! Igen, kelet európa után........, hmmm nekem jó pár évvel ezelőtti BSI - Bp. maraton jut eszembe, ahol az Árpád-hídon egy autós - kinek araszolnia kellett pár percet -  habzó szájjal üvöltött ránk, hogy "dögöljetek meg", stb.......Nekek is megadatott szerencsére Ausztriában, Svájcban, Monacóban futni versenyen, az egy más világ minden féle szempontból......

kkoos képe

kkoos 3879 napja

gratulálok Geri, örülök hogy örülsz :) ha nagyon kell a 3 órán belül, akkor ott van Berlin ... :)

nedus képe

nedus 3879 napja

Szurkoltam nagyon , néztem az online közvetítést , de sose mutattak !! :)  Te , ez tök nehéz pályának nézett ki , jó sok szintet láttam . Hatalmas gratula , nagy idő ez !!!  Remélem , most már szaladhatunk együtt az erdőben is !!

szaboaron86 képe

szaboaron86 3879 napja

Ejj basszus, azért nem sokon múlott az a 3 óra. A 30 kilis részidődet látva, pedig még fogadtam is rá hogy behúzod. :) Legközelebb már ne javíts 7 percet mert az életbe, nem érlek utol. :) Gratula!

Sárcipő képe

Sárcipő 3879 napja

wow! Azért az eredményeiden nem látszik a nagy önsajnálat! :-) Gratulálok hozzá!

lapiszorny képe

lapiszorny 3879 napja

naaaaa, érdemes volt kocorászni a Vasas pályán :-)  (legközelebb majd készülök pom-pomokkal)

örülök,hogy sikerült valamelyest a kitűzött cél közelébe kerülni .... grat :-)

Felszerelések

Asics Gel Tarther kék