Sipi bringázás

2013.11.03 Vasárnap, 09:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:20:00

Távolság

107 km Szint: 380 m

Tempó

01:52 p/km (32.10 km/h)

Edzésleírás

Csapat edzés, Flórián....

A szervízben kezdtem 9-kor Sanyiéknál, fel lett téve a sárvédő a  Meridára.Fekete mint a bringa, órákon keresztül szenvedtek vele tegnap, de szép lett!

Aquvincumnál csatlakoztam a bandához, lehettünk olyan 25-en...... Könnyű, laza tempó a közepes hát-oldal szélben Lepencéig(33-as átlag), én hátul beszélgettem nagyrészt egy ismerős bringással, néha kicsit előrébb csorogtunk, de vezetni nem mentünk előre.Lepencénél szinte mindenki vissza fordult, a hegyre senki nem ment, mert közben el kezdett esni az eső! Öten indultunk tovább, Esztergom irányába az "Őskörre".....Kemény 36-os átlag tempó, a közben megfordult, már oldalról fujó szélben.Nem vettem részt a forgásban, hülyeségnek tartottam a tempót, Esztergomig hátul voltam.Egon kertvárosnál elkezdett szakadni, az addig szemerkélő-csendes eső! Onnantól már forogtam-vezettem én is, elég sokat, mert csak nekem, és még egy srácnak volt sárvédője, meg a tempó is vissza esett jóval, a tovább forduló szélben, így hazáig már full pofa, néha oldal, és a végén pici hát-oldal szél, már persze csak pest határában! Kesztölc előtt a bianchis srác kiszállt, a Kopár csárda előtti emelkedőn még egy ember leszakadt, végül 3-an "meccseltünk" a hegyi részhajráért...:))  Az egyik sporttárs, jó ismerős,erős versenyző vele mentem nyáron Acsa-kört, meg tavaly jó pár Flórián téri téli edzést.A másik magas triatlonos srác, erős ő is, de szerintem kevés kilométere van bringán...A piliscsabai emelkedő elején megkínáltak, a Pázmány-egyetem előtti részen értem utol a duót,  rögtön lendületből vissza kínáltam őket, persze rám tették azonnal a kereket, Kopár csárda előttig vezettem, akkor váltottam le kistányérra, onnan újra lószoltak, ketten meccseltek vörösvárig, én pár száz méterre utánuk.Gondoltam csak bevárnak, de nyomták keményen 40 körüli tempóban...Pipa lettem, én is kezdtem kemény tempóban menni, egy busz is a segítségemre volt, végül a solymári elágazásnál értem őket be(nem esett jól, de bőven kibírtam), lendületből(46-os tempóban) kiszóltam rájuk, hogy körforgalomig részhajrá(!), ami persze közel volt már, meg is nyertem....:)) Sorompóig normál tempó, az immár ismét szakadó esőben, végül ketten Északi hídig az óbudai kertek alatt, otthon forró zuhany, pálinka.......

Jó kis edzés volt, jól esett, és nem csak az eső....:))) 

útvonal: Aquvincum - Békás - Budakalász - Szentendre - Tahi - Dunabogdány -  Visegrád - Dömös -  Pilismarót - Esztergom - Dorog - Piliscsaba - Pilisvörösvár - Bp.     

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:22:00 107 01:53 31.78 380 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 3890 napja

Ez nem is edzés volt,hanem verseny... :-)

Gratulálok,kemény menet erős esőben,baxx én biztos nem mentem volna végig...Első kereszteződés jobbra el....:-)

gergő képe

gergő 3892 napja

huhh, jó kis kostolgatás :) klassz lehetett, egs!

Gida képe

Gida 3894 napja

Látom-látom, volt xarrá ázás...ez nem az én világom főleg hidegben és országutival. 50% jó idő, 50% hideg és esős :(

http://www.idokep.hu/elorejelzes/Budapest

Gida képe

Gida 3894 napja

Jó volt olvasni, mintha versenyen lettél volna :) Egészségedre!

Felszerelések

Merida Road Race Lite 900 outi versenygép