Tullius túra

2013.10.12 Szombat, 07:33:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

07:12:00

Távolság

29 km Szint: 1000 m

Tempó

14:54 p/km (4.03 km/h)

Edzésleírás

Cartographia - Budai Kilátók Extra

I love the sight of Horalky banner in the morning…
                              …mert már a villamosról segít kiszúrni a rajthelyet! :)

Szabikával teljesítettük a Budapest-kupa következő állomását. Becsületesen megjártuk, szerencsére a szó sikeresebb értelmében - neki a 29 kilométer még kihívás. A menetidőben volt egy órányi Vadaspark-nézegetés (mekkora ötlet!), illetve közösségi fejvakarás a tájolós részeken. Egy meglepően szép túra, és olyan helyekre is fölvitt, hogy én csak néztem, mik vannak a Budai-hegységben. Például itt a Csergezán Pál kilátó. Élőben egy szörnyeteg. :)

A Kis-Hárs-hegynél Tündéék leptek meg. Csodálkoztam, hogy a Budai-hegységbe jöttek, de hát így a legegyszerűbb átmozgatni a Budapest-maratonra. (Nem is tudtam, hogy másnap lesz.) Jó világ van-e, csak el ne felejtsem megcsesztetni őket, ha 4 órán túl futják. :)

Ugyanaz a rendezőség, ezért az oklevél a Vadaspark-túrához hasonló. Úgy látszik, amikor Szabikával megyek, akkor ilyennel térek haza. :) Szép idő volt, szép helyeken jártunk, és 900 forintért kaptunk egy szuper szervezést, adott helyszínt ábrázoló pecséteket, egy Vadaspark-belépőt, a már említett oklevelet és égetett agyag emléket a célban, ételnek pedig paprikás krumplit virslivel, plusz almát. Azt hittem, dobok egy hátast - még azt is megkérdezték, hogy fehér, vagy barna kenyeret kérek-e mellé. Pestre érve levezettünk egy jutalomsörrel.

Ó, és Horalky-ból "csak" egyet adtak. Kis szoktató a közben átnevezett Via Dolorosa előtt. :)

A Bakancslistán majd lesznek fényképek is.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
07:12:00 29 14:54 4.03 1000 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Tullius képe

Tullius 3900 napja

Még éppen 4-essel kezdődik. Lesz itt ekézés, csak... hát, kettőnk közül mégiscsak ő ment Kacinzy-t és futott maratont, lehet kussolnom kéne! :)

mrob képe

mrob 3900 napja

szép lehetett kilátósdi és normafa hm, októberben ha tehetném csak a hegyekben lennék. 4 óra! anyám, és előtte nap túra, elég droid

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!