Sipi bringázás

2013.10.12 Szombat, 11:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:46:00

Távolság

102 km Szint: 587 m

Tempó

02:13 p/km (27.08 km/h)

Edzésleírás

Majdnem délig kellett várni, hogy felszáradjon az éjszakai eső.Valami rettenetes pára volt, a Skanzen után nem sokkal meg kellett állnom, hogy a hosszú aláöltözetet le-vegyem, mert folyt rólam a víz, pedig még el sem értem a hegyet....Rövid alsó-felső végig, csak lefelé vettem magamra vissza, de utána újra levettem....  Egy kulacs vízzel és egy fél csokival indultam, de a végére majdnem eléheztem, annyit izzadtam! Edzés végén szervíz, Sanyikáék....., váltó állítás a Meridán, fékek átnézése, aztán megint első kerék defekt(most lassú), elegem van a Maxxis külsőből, átraktuk a Cannondale régi kerékről a Continentál Ultra Sport gumimat, ami majdnem vadi új, és klasszisokkal jobb mint a Meridán lévő gyári M.Rouler...., aminek ráadásul a menet tulajdonságai sem megfelelőek, egy gagyi külső (400 km utáni véleményem,,,), a nulla defekt állóság csak hab a tortán! Még jobban is néz ki, az a zöld gumi igen turistás volt!

Az edzés végi ide-oda városi "rohangálástól" (az átlag sebesség sem lett túl gyors), meg persze a majdnem nyári melegben való bringázástól, jól elfáradtam...Ja, a nap fénypontjaként, mikor elpakoltam, letisztítottam a Meridát otthon, lezuhiztam, egyszer csak éktelen nagy durranás - mint egy puska lövés - , szétment a 9 bárra felfújt belső a hátsó keréken...... Talán jobb is így mintha menet közben történne! Valszeg újjat kellett volna bele tenni, de lehet az is, hogy valami éles nyomta a felni szalagon keresztül?!

 Holnap reggel csapatedzés: Cannondale........)))

útvonal: Bp. - Budakalász - Szentendre - Skanzen - Pilisszentlászló - Lepence - Visegrád - Tahi - Szentendre - Budakalász - Bp.(+ városi tekergés kb 10 km)

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:40:00 102 02:09 27.82 587 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Gida képe

Gida 4005 napja

Nem tudom hogy a detonatornak több külsője van vagy csak egy féle. 26-os kerekem van, és első kereken van. Gyakorlatilag kb:9000km raktam bele defekt nélkül...igaz egy nyomvonalon ingázok a bringával. Futároknak van ez kitalálva elvileg. Most jelenleg a második külsőmet használom nagy megelégedéssel, alulról kopp-kopp-kopp :)

Megj:

Gondolom a Rouler 23 gumid passzolt a bringa színvilágához, nem feltétlen kell ragaszkodni ahhoz éppen mert rajta (volt) mert jól nézett ki. Conti, Michelin, Tufo, stb ezek jobbak azért. Most Conti van úgy olvastam tőled.

Fari képe

Fari 4007 napja

nagyon jókat mész,rendesen szégyellem magam..gratulálok

Sipi képe

Sipi 4007 napja

Gyárilag a Maxxis Rouler 23 wire gumit adták, nem jó külső.......Különben utána olvastam a detonátornak is a neten, 10-ből 9 ember mondja, hogy nulla a defekt védelem rajta, és tényleg az én tapasztalatom, hogy mindent "felszed", tüske, stb...Idén egy defektem volt csak, az is felütéses (vasúti sínen)....Ja, első keréken még soha nem volt defektem, ezzel már pár hét alatt kettő is! Ma mentem vele száraz úton, hegyen, vizes úton, vizes-faleveles óton, stb ....Nem jó a menet tulajdonsága! Persze lehet, hogy a defektel csak pechem van....:)))

Gida képe

Gida 4007 napja

Nincs nagy szerencséd ezzel a Meridával... Maxxis jó, nekem az van a bejáróson, de az "detonator" fantázianéven fut és eléggé jó semmi defekt. Egészségedre! Holnap menj a jobbikkal :)

Felszerelések

Merida Road Race Lite 900 outi versenygép
Egyéb Sidi Carbon T-3 triatlon bringás cipő
Egyéb Ag2r La Mondiale csapatmez