Sipi bringázás

2013.10.05 Szombat, 13:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:45:00

Távolság

72 km Szint: 380 m

Tempó

02:18 p/km (26.18 km/h)

Edzésleírás

Merida kibróbálása....

A szép napos idő ellenére, csak délután tudtam elindulni....Pedálért rohangáltam, végül a Look forgalmzótól (BikeArt) szereztem be a Keo Classic pedált, aki készleten tartotta.Kiderült, hogy a tulaj a boltban Flórián téri csapatedzés alap embere.. Kedvezményt is kaptam rögtön...:)) Sanyiék össze rakták addig a Road Race Lite 900-at, komputer hőmérsékletet is mér, nagyon tetszik, szeretem, ha látom hány fok van pl. Szentendrén, és utána Papréten, vagy Dobogókőn!

Merida Road Race Lite 900

 A fehér bandázs hamar koszolódni fog a nyereggel együtt, ami szintén hófehér, de baromira megy  a fekete-zöld-fehér bringához....,  Shimano Sora azért messze nem 105-ös szett, azt érzem a váltásoknál, nagy a különbség a Cannondale, és e között,a kormány is fent van elégé, stucni magas, így elégé turistás a Caad 8-assal szemben, de nem baj az ár-érték aránya nagyon jó volt, és nekem baromira tetszik, igazi látvány bringa, Tibor után szabadon....:))   Második bringának vettem, nekem tökéletesen megfelel! Kompakt áttételes (50/34), a kormány jó széles, felni Alex R 450, menettulajdonságok: jobban nyeli a ütéseket, kátyukat, ezért kényelmesebb bringa, ülés azért nem egy nagy szám, de nem rossz, gumit még tesztelem, lehet csere lesz, habár a zöld csík a szélén marhára megy a Merida váz színéhez! 

Szentendréig nem értem, már volt egy defektem, ráadásul első kerék!! Idén nem volt egy defektem sem...:)) Az új bringával, az első 15 km-en már rögtön....!! Ráadásul rossz volt a tartalék belsőm is, így kértem két outis arra menő bringás sporttárstól egyet! Utána vissza a szervízbe Sanyiékhoz, mert nem mertem tovább menni így, amit adtak az 4 helyen foltozott használt belső volt, és csak 5 bárra bírtuk felfújni, végül mentem egy Csobánka kört, 10-esen vissza pestre....Sokat meg-meg álltam, vittem imbusz kulcsot, azzal állítgattam a nyerget, meg a pedált útközben...... 

útvonal: Bp. - Budakalász - Pomáz - Csobánka - Pilisvörösvár - Bp. 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:45:00 72 02:18 26.18 380 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Fari képe

Fari 3923 napja

használd egészséggel!!

jocccc képe

jocccc 3923 napja

második bringának tökéletes, legalább nem kell sajnálni télen :) sok szép km-et bele!

Felszerelések

Merida Road Race Lite 900 outi versenygép