Fari bringázás

2013.09.21 Szombat, 13:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:44:00

Távolság

14 km

Tempó

03:09 p/km (19.09 km/h)

Edzésleírás

9.robinson dombi kupa:Ezek az őszi versenyek,már amolyan levezető versenyek,már alig megy az edzés,deterhelni azt szeretünk.MezőZolival melegítettem,csináltunk egy erős háztömbkörüli kört.Rajt:Ádám előremenekült,sajnos most nem tud edzeni,mondta is hogy csak elején cibálja,ezért nem is vettük komolyan a támadást,de természetesen nem is engedtük messzire.A betonon aztán Doki elsuhant melletem,mint akinek csak 1 körös lesz a verseny.Az emelkedőn azért kijött a Cannondale előnye,simán felgurultam rá,és meg is előztem.A gyöngykavicson utólértem Ádit,és felgurultam Tesóra,és el is mentem mellette,mondom jól érzem magam,megyek amig jól megy,illetve menni kell,mert Doki a nyakamon.A 2. kör elején a dombon aztán mentem egy kövéret,le is szakadt.Hát igen,a gumistratégia tökkéletes hátul 330grammos maxxis külső 90grammos belsővel,elől 415grammos tubless furiusz,és igy rakétaüzemmód aktiválva.Innentől a Cannondale -t rendeltetésének megfelelően használtam:síkon regenerálódás,emelkedő maxon.A hátsó meredeket közép 3ba csináltam,ez azért jó,mert pár éve még kistányér volt,tavaly már közép 1,néha 2.A versenyt szépen végigbírtam,bejött megint az  verseny előtti kajálás,hogy a rajtnál már elég éhes vagyok,de így a gyomorba nem kell feleslegesen vér,így minden az izmokat szolgálja.Így futottam be a 2.helyen,tetszett a verseny mint mindíg!!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:44:00 14 03:09 19.09 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

zsolaaa képe

zsolaaa 3905 napja

Gratula!

Gumiválasztáson sok múlik azt én is észrevettem 330g-os külső montiban nagyon durva :)

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 3907 napja

Gratulálok Atti!

Ilyen rövid versenyekre én is teljes éhgyomorra megyek,főleg ha délelőtt van,max folyékony formában viszek be könnyű szénhidrátokat.

Taki képe

Taki 3907 napja

Gratulálok! Ha jól sejtem, Józs előzött meg? Őt nem kell figyelembe venni, mert licenszes versenyző, nem is értem miért értékelik amatőrök között! Úgyhogy szerintem ezt a versenyt Te nyerted!!!! Gratulálok!  :-)

Sipi képe

Sipi 3907 napja

Hopp, ez szép volt! Gratulálok Fari!

Igen, 40-50 percet ki lehet bírni üres gyomorral, jobb is így igazad van! 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!