Mike01 bringázás

2013.09.07 Szombat, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:08:35

Távolság

75 km Szint: 1170 m

Tempó

01:43 p/km (35.00 km/h)

Edzésleírás

Mátra kör - verseny.

Az öcséim vittek fel, és ők addig montiztak, míg én versenyeztem.

A lassú rajtnál igyekeztem minél előrébb kerülni, mert nagyon hátulról indultam. Ez sikerült is, a rajt után szintén mentem egy kicsit nagyobb tempót, mert még előbb szerettem volna kerülni. Szerencsére az eleje nem ment el, Mátrafürediig együtt ment az egész élboly. Elég sokat tudtam is előrébb jönni. Aztán Mátrafüred túlsó végétől volt ereszd-el-a-hajam.

Szépen mentem felfele, szerintem jól mentem, elég sok embert megelőztem, de voltunk 5-6an, akik egyformán mentünk felfele. Mátraházánál vártak az öcséim, és adtak egy teli kulacsot, addig legalább nem kellett cipelni és szurkoltak. Jól esett.

Mátraházától lefele tényleg nagyon sz@r az út, én nem is mertem nagyon engedni, kb. 15-en előztek meg lefele. Aztán az utolsó 5 embert tudtam, hogy a végén viszont be fogom érni, úgy is lett. Mostmár ha hiszek benne, hogy valakire felérek (akire van esélyem), akkor tényleg meg is tudom csinálni. Szóval Parádsasvár körül összeálltunk kb. 12-en és mentünk együtt. De nem volt jó lánctalpazás, páran rángatták a sort feleslegesen, és sokszor szétszakadtunk, teljesen nem volt értelme...

Aztán előttünk volt egy kb 15 fős grupetto, vérszemet kaptunk :), szerencsére nagyon hamar fel is értünk rájuk és összeállt egy kicsit nagyobb boly. Így mentünk egész sokat a déli parton. Az emelkedőkön helyezkedtem előrébb, hogy legyen időm pihenni majd. Ez be is vált.

Elég sokan ledefekteltek mellettem, én is csak azon izgultam, hogy ne legyen semmi baj.

Abasártól tudtam, hogy emelkedik és onnan mehet mindenki saját tempót. Én is beálltam egy 24-es tempóra, azt szinte végig tudtam is tartani.

Végülis az elsődleges cél az volt, hogy épségben érjek be, a második volt csak, hogy jól menjek. Javítottam a tavalyi eredményemhez képest. Az első valami 1:51-et ment. Én 2:08-at. 17 percet kaptam az abszolút elsőtől, tavaly ez 31perc volt.

Az árnyoldala, hogy az összetettben ígyis csak valami 79. lettem. :(

Ezért azért kicsit elkenődtem, de végülis nem érdekes.

Mátra kör idén is kipipálva. :)

Térképem itt: KLIKK

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:08:35 72 01:47 33.60 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Mike01 képe

Mike01 3948 napja

Köszönöm. Igen... elég sok kátyú volt, bár Kisnána után volt egy kb. 3km-s szakasz, amit tükörsimára aszfaltoztak pár hete. Az álom és mennyország volt. :)

Volt olyan, aki Pálosvörösmartnál, a cél előtt 4km-nél defektelt le mellőlem, ki is állt.

Bár a helyezés száma tényleg nem nagy szám, de az időt tekintve végülis jól sikerült a verseny. Jövőhétre meg megyünk hármas csapatidőfutamra, Balmazújvárosra. Na oda csak kéne szereznem legalább valami könyöklőt, mert teljes sík lesz a verseny.

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 3948 napja

Gratulálok Mike,jót mentél jó formában vagy.A csapatból voltak páran  a versenyen,Nagy Olivér ifi absz.7.lett pld.

Úgyes is vagy hogy megúsztad mind a néhánypárszáz kátyút....:-)

79.az jó szerintem úgy tudom vagy 350 induló volt a hosszú távon.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!