Kritty futás

2013.08.31 Szombat, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:40:00

Távolság

30 km Szint: 650 m

Tempó

05:20 p/km (11.25 km/h)

Edzésleírás

Az útvonal: Gyöngyös - Mátrafüred - Mátraháza és vissza. Kellemesen végig emelkedő magyar hegyi szerpentinen fölfelé. Mindig csak fölfelé. :) Bobóca feltekert a Kékesre Gyöngyösről, mert talált egy testhezálló bringaversenyt magának. Próbált engem is rávenni, hogy tekerjek fel, de 14-16 %-os emelkedőkről regéltek a leírásban, ami jól elbátortalanított. Így Párduc ma otthon maradt. Különben is futóedzés volt tervbe véve, ezért  gondoltam futok egy jót a Mátrában, mialatt ő fénysebességgel teker felfelé az ország legmagasabb csúcsára. Mátraházáig futkároztam ott aztán 3 db brutál házi palacsinta -  2 túrós, 1 lekváros - mmmm, :) az ország egyik legjobb palacsintázójából, majd visszatrappolás - most már végig lefelé :) - Gyöngyösre. Nagyon szép volt a táj. Itt-ott már az ősz jelenléte vonta színesbe a faleveleket. A nyári harsogó zöldbe bevillantak a sárgás, barnás levélruhába öltözött fák. Az időjárás is kellemes volt, bár dafelé szinte végig sütött a nap. Ez azért a fölfelé küzdés közben elég meleg volt. Szerencse, hogy útközben 3 csapot is találtam - Kriszti a Sólyom észrevette -, így tudtam frissíteni. :) Mátraházára érve beborult, kicsit ciceregtem is, aztán lefelé hol napos, hol felhős idő volt.  Elárulom, hogy nem akartam ám én ennyit futni Titkon abban reménykedtem, hogy Bobócával Mátraházán találkozom, amint lefelé száguld és oda tudom neki kiáltani, hogy jöjjön elém kocsival. Vártam is 10 percet az út mellett - palacsinta emésztés fedőnévvel - , hogy hátha. De nem. Így aztán erre a találkozóra Mátrafüreden került sor. Kiabáltam, integettem a bringaúton, de Bobóca se látott, se hallott, csak döngetett Gyöngyös felé. Gondoltam, ma sem leszek "megmentve", így aztán a maradék 6,5 km-t lekocogtam Gyöngyösig. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:40:00 30 05:20 11.25 650 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

napsugárraforgó képe

napsugárraforgó 3955 napja

Hát ez igazi élményfuti volt!:)

Egészségedre!

Shrek képe

Shrek 3955 napja

Ha tovább futsz egy kicsit, az az igazi csemege! A kékesi bekötö út. 10 % felett ... :-) ... "Láttalak" a vakáció alatt is, én pihiztem egy kicsit, a család volt az elsö. Mától BTW ... :-(

runner400 képe

runner400 3955 napja

Kedves Kriszti, irigylem Tőled ezt a szombati futást! Óriási élmény lehetett! Nekünk meg, akik kimaradtunk belőle, marad az újabb költői leírás. (Ami azért szintén élmény.) Köszönjük!

Kritty képe

Kritty 3956 napja

Tényleg "titkos reménykedés" volt, hiszen Bobócának sem szóltam róla előre. :) Bár azt elsóhajtottam még az odafele autózás közben, hogy lehet tán busszal jövök vissza. De szerintem azt meg sem hallotta.  Mikor végre a sok küzdelmes fölfele után lehet lefelé döngetni!! Ki az a botor sportoló, aki másképp mer lejönni, mint tekerve, vagy futva. :) 

runing képe

runing 3956 napja

Hüha Krisz, - ezek a "titkon reménykedések..:-)) ott vannak, de nagyon hátul , elől van és marad az ELŐRE, és a palacsintánál jobb motiváció???! Maximun a TE edzéseid.Egészségedre

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!