vinibike bringázás

2013.08.18 Vasárnap, 14:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:00:00

Távolság

70 km

Tempó

01:43 p/km (35.00 km/h)

Edzésleírás

NYKSE Ibrány nagydíj.

Kevés induló, közepestől kicsit jobb pályaminőség. szervezés közepes.

Erő nekem kevés.

Megbeszéltük a taktikát.

Kövér Lacinak nem a kedvence a kritérium az bebizonyosodott.

Elkezdtem menni elsőnek az első körökben.

Godnoltam megyek egy olyan tempót ami a jelenlegi erőmet nézve nem túl vészes és még szökni sem nagyon akarnak a debreceniek. Mert ez a szokásuk :D

Majd azért 2 kör után meglószoltak, felugrott rá Janika. De ViniBike harcosai ezt megint nézték hátulról. Már megint nem értem, hogy miért. Próbáltam felhúzni rájuk, 1 körön keresztül 20 méter volt köztünk, nem kellett volna csak egy kicsi, hogy összeérjünk. Majd hátraszóltam Doki megintudlt de ekkor már magas volt a pulzusom és lemaradtam kicsit. Megint 20 méter 1 körön keresztül, de nem tudtam felérni, hisz részhajrás kör jött. Tempó felment. Erőm kevés, fejben sem izgatott nagyon. Így lemaradtam. Vagyis kiszakadtam. Mentem tovább, Kövér Laci utolért, mentünk ketten.

A taktika részemről az volt, hogy én hátulról figyelek és nyuszizok. Ebből a szempontból nem tartottam be a doglokat, de azt is tudtam, hogy debrecen is nyuszizni fog. És gondoltam akkor az én embereim addig is pihennek. Bár nem tudom mit kerestek tökre hátul. Ez nagy hiba volt. Kritriumon hátul a legnehezebb menni. így húztam a tempót a derecenieknek és Janikának!

Irgum burgum!

Majd felnéztem és láttam, hogy van még 16 kör. Se izgalom, elmenés messze, első 3 helyezett eldöntve. Debreceniek erősek és tudják is kinek mikor mit kell csinálni. És ugye siettem Tiszacsegére a spanokhoz. Így kiálltam, pakolás és legalább ennyi előnyöm legyen, hogy ne kelljen sötétbe állítani a sátrat.

Papp Laci harmadik, Karl Kühnle második, Hegedüs Attila az ifjabb első.

Felnőtteknek még van mit tanulniuk.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:00:00 70 01:43 35.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!