Uff futás

2009.01.18 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:38:53

Távolság

7 km

Tempó

05:33 p/km (10.80 km/h)

Edzésleírás

-Eisbärlauf 2009 Part I -Ekkora benasagot! Mar benn örülök a fejemnek a celban, mire egy szaniteter kedvesen szol, hogy az idömerö szönyegen/kapun nem futottam at. Futas vissza. Kedves rendezök, maskor egy zsebkendönyi szönyeget tegyetek ki, s dugjatok is el meg sokkal jobban.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 7 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Uff képe

Uff 5643 napja

Ugyan, miert orditsak szegenyekkel, tulajdonkeppen az eset az en zöldfülüsegemnek ekes peldaja, a versenyekben valo tapasztalatlansagom megnyilvanulasa. :)
A start/cel ugyanott volt, s a startnal furcsallottam is, hogy nem fut a szeles uton keresztbe az a szokasos müanyag szönyeg, ami alatt vannak a szenzor ketyerek, de nagy jelentöseget nem tulajdonitottam neki. "Bizti mas technika" - gondolta Uff. 
Elöre se tolakodtam a startnal, mert megszoktam, hogy minden versenyen van netto/brutto idömeres, nem kell nekem ott elöl indulni, meghagyom az ügyeseknek, magamnak ugyis csak a netto eredmeny szamit, arra vagyok kivancsi.
Miutan hazajöttem szomoruan a nagy elbenazott futasom utan, megneztem a versenyeredmenyeket a neten, s akkor esett le a husz filleres: az adatok alapjan nyilvanvaloan csak brutto idömeres volt, ugyhogy valoszinüsitem, hogy ezert nem volt a start/celnal a nagy hosszu szenzorszönyeg elemteritve, hanem csak az ut szelen a kis kutyaszönyegnyi, s igy az idöeredmeny is a verseny kezdetetöl van, s nem attol az idöponttol, amikor valojaban atleptem a startvonalat. 
Volt nalam meg kontrollmeres, a kis elvalaszthatatlan nikeipod-kitem, s vegig ugy lattam a futas alatt, hogy megvan a kb 5.25 atlag tempom, de a franyaja a celban cserbenhagyott, s mielött leallitottam volna az edzest az ipodon, fogta magat es kikapcsolt a fenebe, elvesztve ezzel az egesz edzest, tempoval, kilivel, mindennel. :( (valszeg a hoeses betett neki picit)

Szoval szaz szonak is egy a vege: tanultam ebböl a hibabol, a februari- marciusi forduloban (meg mas versenyen) figyelem majd a kis kutyaszönyeget, meg startnal elöre furakszom, hogy realisabb eredmenyt kapjak. :)
Svalbard képe

Svalbard 5643 napja

Ez tényleg bosszantó lehetett,szerintem én ordítottam volna a rendezőkkel.:)De az 5.33 tényleg jó,gratulálok!
Uff képe

Uff 5644 napja

Jajj, köszönöm cica, de engem mara nagyon lelombozott, hogy emiatt nem lett olyan idöm,amilyet körülbelül szerettem volna.
No, de a februari jegesmedve-kocogason tuti nem fogom ugyanezt a hibat elkövetni.:o)
cica66 képe

cica66 5644 napja

Gratula!!!Így is szép volt!!

Felszerelések

Nike Air Structure Triax +10