easter8 futás

2013.07.27 Szombat, 17:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

06:39:00

Távolság

42 km

Tempó

09:30 p/km (6.32 km/h)

Edzésleírás

IM futás része

Eléggé rossz volt, hogy csak 10:00 óránál értem be a depóba, sokkal hamarabb terveztem...ez azért el tudja venni kicsit a kedvem...1 órás minuszba voltam...

Mindegy, azért igyekeztem, hátha a futás jobb lesz...az első körben nagyon nehezen álltam rá a futásra, itt nekem jobban szokott menni...valahogy fájt a jobb talpam...aztán nem lett jobb, így a második körbe István kicsit megmasszírozta a talpam, volt benne egy jó kis csomó...lehet az volt a gond, hogy sokat locsoltam magam a futás alatt, így belement a víz a cipőbe és az kikészítette a lábam...mindegy, harmadik körben cseréltem futócipőt, ebbe jobban ment,meg a masszírozás is sokat segített..

Szóval nem volt rossz, de sajnos sokszor bele kellett sétáljak,  6 órás maraton jó lett volna, de mivel majdnem minden körbe ki kellett menni wc-re, ez is sok időt jelentett...bár próbáltam nem sok vizet inni, ettem a naarancsot minden körben, meg a sótablettát óránként, de ettől úgy éreztem nem is izzadok, ezért kellett mindig wc-re mennem...érdekes...valakinek volt már ilyen, hogy a sótabitól alig izzad??

Egyébként gyomrom rendbe volt, ettem pár puszedlit futás közbe, meg gélt, de ez így jó volt..:)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:39:00 42 09:30 6.32 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

easter8 képe

easter8 3985 napja

Szia Nyaff!:)

Köszi, és remélem hamarosan sikerülni fog neked is az Ironman. :)

A felkészülésemhez annyit még hozzátennék, hogy nekem ez most a 4. Ironman célbaérkezésem volt egymás utáni években, de az elsőre én többet edzettem sokkal. Ha gondolod nézd meg a 2010-es éves felkészülésem, annyi edzés szerintem elég az első Ironman-re. De persze sok függ az illető előéletétől is, mármint hogy futó, úszó vagy bringás volt...Így utólag azt gondolom kicsit több bringás edzés jó lett volna...

Ha tudok, szívesen segítek majd neked bármilyen kérdésben..:)

nyaff képe

nyaff 3986 napja

Szívből gretutálok!

Végig kisértem a felkészülésedet és a versenyedet is. Én hasonló mennyiségű edzéssel nem mertem bevállalni az elsőt, így kiváncsi voltam, hogy Neked hogy fog majd sikerülni. Nagy küzdelem lehetett és Te győztél :) Ügyes voltál!

 

easter8 képe

easter8 3987 napja

Jaja, remélem !!:) Köszi!!!!

ewwwil képe

ewwwil 3988 napja

gratulálok itt is Eszti...ha 8 fokkal kevesebb lett volna...mondjuk 28 fok akkor sokkal jobban ment volna de sebaj...lesz még alkalom :)

PecsiPeter képe

PecsiPeter 3988 napja

Gratulálok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!