judit61 futás

2009.01.10 Szombat, 07:42:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:17:01

Távolság

11.56 km

Tempó

06:40 p/km (9.01 km/h)

Edzésleírás

Reggeli kocogás a báttyámmal a Rákos-patak mentén. Visszafelé egy ultrafutó is csatlakozott hozzánk, így a futás nagyon érdekes és élvezetes volt. A báttyám soha nem futott még 8 km-nél többet, de most neki is nagyon tetszett a futás ilyen szélsőséges időjárási körülmények között is.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:17:01 11.56 06:40 9.01 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

judit61 képe

judit61 5645 napja

Futva megy munkába, de most már nem viszi a hátizsákot, mert nagyon fáj a gerince. Most is fájós gerinccel futott, ezért nem is tervezett hosszabb távot. Mesélte, hogy a Szaharában ő volt az egyedüli magyar futó, és hogy a holmit az egész út során cipeli magával. Mesét a kutyáról is, amelyik megharapta a karját, ez egy kissé elriasztott a patak-parti futástól. Túl sok a kutyasétáltató.
Sipi képe

Sipi 5645 napja

Egy időben szinte minden nap találkoztam Vele a munkába menet , Ő szintén munkába megy ( csak futva ) végig a patak partján , át a hídon Óbudáig , majd du. vissza . A hátizsákot azért viszi mert egész évben a szaharai futásra edz , és ott minden holmit maguknak kell vinni , ezt szimulálja !  Ha jól tudom első magyarként indult jópár éve ezen a versenyen elösször , persze a magyar média , köztük a Spuri újság is agyonhallgatta ! Egyedül a Sportpiac közölt Róla néhány cikket !  Itt a pataknál többször megtámadták kutyák , aztán meg is sérült , hmmm.. , örülök hogy újra edz ! ! 
judit61 képe

judit61 5645 napja

Nagy valószínűséggel ő volt! A leírás pont rá illik. Mesélt a Szaharai futásairól ( ahol nehéz hátizsákokkal futott ) és a sérüléséről is, Az ő elbeszélései közben aztán elfutottunk az M3-ig, és csak ott fordultunk vissza. Én szívesen elfutottam volna a Dunáig is. A báttyámmal azonban a Bosnyák-téren terveztük a visszafordulást, ez kb. 7.5 km lett volna, így is a báttyám rekordot döntött. Nagyon hangulatos futás volt, remélem máskor is találkozunk.  
Sipi képe

Sipi 5645 napja

Többek közt ezért nem indultam ma túl korán , még fél tízkor is mínusz 9 , 10 fok volt !
Csak nem a Szilva Lajossal ( többször indult a Szaharai futásokon , nagy hátizsákkal edz télen-nyáron ) találkoztatok , Ő szokott arra futni felétek , már rég találkoztunk , sokáig sérült volt ! ?
A bátyád lassan "megfertőződik" , úgylátom !

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!