SchZol bringázás

2013.07.15 Hétfő, 08:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

07:09:00

Távolság

198 km

Tempó

02:10 p/km (27.69 km/h)

Edzésleírás

Kárpát utca - Dunakeszi - Vác - Szob - Kemence - Parassapuszta - Nagyoroszi - Bánk - Alsópetény - Keszeg - Vácrátót - Gödöllő - Kerepes - Cinkota - Élessarok

 

Először is bocsi Gyula, de csak délután láttam a mailt.

 

A terv az volt, hogy Alonsoval megyünk 180 km-t ma. Mindketten kinéztünk egy-egy útvonalat és végül az enyémre esett a választás. Ami neki 180 km, nekem kicsit több. Reggel Dunalkeszin találkoztunk és onnan indultunk tovább. Az első 90 km viszonylag eseménytelenül telt, utána jött egy emelkedősebb rész, majd 120 -ig újra sík terep volt, viszont onnantól kb csak fel-le menet volt, ráadásul innentől már kicsit rosszabb volt az út minősége is így, lefele sokszor behúzott fékkel kellett menni, hogy tudjuk kerülgetni a kátyúkat. Végig Sanyi ment elől így én élvezhettem a jó kis szélárnyékát. 

 

Sanyinak sajnos 155 km-nél már annyira fájt a térde, hogy inkább ott elköszöntünk egymástól és ő röviditett útvonalon ment haza.

 

Az órámat sajnos otthon hagytam, így nem tudtam mikor mennyinél tartunk, de végülis jó volt így is. Sajnos a frissítésem se volt a legjobb, mert nem volt időm otthon összekészülni, így össz-vissz 1 energia szelettel és 4 gumicukorral vágtam neki az útnak. Szerencsére Sanyitól kaptam egy banánt, ami nagyon jól esett, valamint egy fagyira is megálltunk 110 km környékén. Illetve én egyedül is megálltam még 160-nál egy fagyira és egy jégkására. :D

 

A végén Gödöllőtől hazafelé már nem esett annyira jól, de azért valahogy csak vége lett, és a végén ettem egy jót közeli étteremben.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
07:09:00 198 02:10 27.69 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

necromedve képe

necromedve 4005 napja

Jó kis fagyizás volt. :)))

alonso képe

alonso 4005 napja

Jó voltál grat! Köszi a társaságot..

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!