Sipi bringázás

2013.07.06 Szombat, 09:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:10:00

Távolság

118 km Szint: 680 m

Tempó

02:07 p/km (28.32 km/h)

Edzésleírás

Hétvégi hosszú........

Északi szél, ezért induláskor eldöntve, hegyen át (az oldal-pofaszeles szakaszon) és Esztergom felől "hátulról" haza, hogy élvezzem a hátszelet.....:))

Nagyon párás idő, sokat izzadtam, viszont jól ment! Pilisszentkeresztig nagytányéron mentem, ami még soha nem sikerült!! Dobogókőre nem volt kedvem felmenni, túl sok autó ment arra, így Két-Bükkfa-nyeregnél lekanyarodtam Esztergom felé.Két rövid megállás egyik az Egoni MOL kútnál: enni-inni ...( csak egy fél kulacs magnéziumos vizet vittem), majd a másik Visegrádnál egy nyomós kútnál mosakodás, friss víz vétel....

Jó volt, jól esett az edzés, erősnek éreztem magam....., és nem volt nagy forgalom sem! Viszont haza felé megáztam, szakadt az eső Pünkösdfürdőtől az Északi -hídig, szinte hömpölygött az úton, még szerencse. hogy a cipőt(mivel triatlonos) zokni nélkül vettem fel, az oldalán folyt ki....A végén még volt egy programom így......, mosás egy kútnál, mert borzalmasan nézett ki a Cannondale! Kiállva hazáig utána ,mert nem akartam ráülni a tiszta nyeregre, a seggem is tiszta víz-salak volt....     

útvonal: Bp. - Budakalász - Szentendre - Pomáz - Pilisszentkereszt - Két Bükkfa-nyereg - Esztergom - Pilismarót - Dömös - Visegrád - Tahi - Szentendre - Budakalász - Bp. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:10:00 118 02:07 28.32 680 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Gida képe

Gida 4104 napja

Basszus elkaptad hazafelé azt a nagy esőt, pedig már nem sok kellett hogy hazaérjél... Én a cukrászdából láttam, de itthon Dunakeszin csak dörgés volt nuku esővel.

Az jó ha az ember erősnek érzi magát, jó edzés főleg hogy már nagy tányérokon edzel! :)

Fari képe

Fari 4105 napja

ha mindenki erős,már csak nekem kell edzenem?!nálunk jó volt az idő,csak a széllel kellett kicsit birkozni

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4105 napja

Valami volt ma a levegőben én is erősnek éreztem magam :-)

Szép kör volt,egészségedre!

jocccc képe

jocccc 4105 napja

hehe, pont ugyanezt a kört tekertük mi is (csak Egomban egy hosszabb pihenővel), és mi is 9:30kor indultunk, kár, hogy nem futottunk össze!

Felszerelések

Cannondale Caad8 105 országúti versenygép
Egyéb LPr- Brakes csapatmez
Egyéb Sidi Carbon T-3 triatlon bringás cipő