Rita 34 futás

2013.07.01 Hétfő, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

10 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Július elseje e jeles napok egyike a köztisztviselők napja így ma én is szabad voltam legalábbis délelőtt . No nem azért mert én is az lennék! ;) De ez egy más történet… most maradjunk e jeles napnál amiről  Márai Sándor: Füveskönyvében így ír

(részlet)

A hivatalról és a hivatalokról

S mindig rossz volt és mindig packázott a hivatal; gondolj erre, mikor sorba állsz egy pénztár előtt, hogy udvarias és alázatos várakozás után adót fizethess, vagy megmentsél valamit, ami jog és törvény szerint máskülönben is a tiéd. A hivatalnak nem az a célja, hogy „jó” legyen. Célja nem emberi, hanem állami. A legjobb hivatalnok és a legtökéletesebb hivatal az, amely s aki nem zavarja túlságosan az életet. Amely s aki nem cselekszik túlságosan. Ha megalkudnak egymással, az élet és a hivatal, mintegy ötven százalékos egyezséget kötnek és nem bántják túlságosan egymást: ez a legtöbb. De erre csak nagyon fejlett, túlérett, többnyire már elviruló társadalmak és hivatalok képesek.

Hát igen ma egy nap mikor nyugodtan azt tehettem amit szeretek , s nem kell idegeskednem, hogy időben oda érjek, sorba álljak, minden kritériumnak megfeleljek legfőképp Kaposváron!! A reggel nem is indulhatott volna máskép mint a futással s nem máshol mint a kedvenc futóhelyemen hol hozzám hasonló emberkékkel találkozom nem pedig unatkozó lábukat lógató, poharaikat emelgető kerthelyiségből bámészkodó nagylegény kik nem bírják ki megjegyzés nélkül ha valaki elfut előttük ( én ez nem díjazom )! Szóval a Sportcsarnoktól indultam a kerékpárúton Toponár irányába a Deseda-tó felé. Hol aztán találkoztam jó pár futóval s köztük rég látott futótársammal Csabival ki kérdés sem volt egyből csatlakozott mellém pedig ő már visszafelé tartott… Volt miről csacsogunk, sőt levezetésként még egy kis frissítő is belefért a délelőttbe! :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 10 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Csaba43 képe

Csaba43 4110 napja

Tuti délelőtt volt a mai Ritácska!Egészségedre spori!

kopi60 képe

kopi60 4110 napja

Na végre...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!