jrichard76 futás

2013.06.23 Vasárnap, 08:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:20:00

Távolság

24 km Szint: 900 m

Tempó

08:20 p/km (7.20 km/h)

Edzésleírás

Reggeli után felkocogtam a fenyőgyöngyéhez, és vártam Valit. Közben megnéztem a nyulat, aki a buszmegálló mögötti kertben szokott ugrálni és rágcsálni füvet. Egyből oda is jött, hátha megkajáltatom, de nem volt nálam semmi.

Végül 8:50-kor elindultam, szépen kocorásztam, majd Vali a gyermekvasút után utólért. Örültem, hogy nem kell egyedül futnom. Beszélgettünk, János hegy előtt már volt pár séta, szomjaztam nagyon. Nem volt túl meleg, de cserébe gőzfürdő volt az erdőben. Aztán felmásztunk a kilátó tetejére, meghűlni.

Visszafelé már sok emelkedőt sétáltunk, főleg miattam, sok volt ez a költözés. Nem baj, 2 hét múlva kell jónak lennem. Vali egy csomószor megtiltotta hogy igyak, csak locsoljam magam, és öblögessek. Ez viszont jó tanácsnak bizonyult, ugyanis a folyadék eltűnt a gyomromból (és ugyanolyan szomjas maradtam, szóval jó technika). Mostam az arcom-karom, ez pótol vagy 2 dl folyadék ivást.

A fenyőgyöngyétől én már csak 1km-t kocogtam össz-vissz, mert ittam 1 liter vizet, és vittem még egy felet. Vali lefutott, én hazagyalogoltam, közben bekortyoltam a maradékot.

A Ferenchegyi úton sétáltam, amikoris egy tűzpiros Ferrari jött fel, nem igazán erőlködött. A rendszáma SPY-..., valami kém lehet? :) Van itt zseton...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:20:00 24 08:20 7.20 900 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

szaboaron86 képe

szaboaron86 4011 napja

frankó vasárnapi program. ennyi terep után, lesznek idén még robantások. :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!