farkass74 futás

2013.06.18 Kedd, 20:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:50:00

Távolság

9.2 km

Tempó

05:26 p/km (11.04 km/h)

Pulzus

Átlag
138
Minimum
0
Maximum
143

Edzésleírás

Úszás: Hosszú idő után végre úszhattam is. (Mostanra gyógyultak annyira be a sérüléseim, hogy vízbe mehetek.) Hosszú volt ez a kényszerű kihagyás, nagyon hosszú. Vagy én felejtettem nagyon gyorsan, nagyon sokat. Fárasztó is volt, többször meg kellett álljak szusszani. De azért elment.

Bringa: Nem túl sok alternatíva közül választhattam, vagy ma, vagy holnap tekerek 2 órát egy kis kombi futással fűszerezetten. Hát inkább letudtam ma. Először csak "üzemidő gyűjtésre" gondolva indultam neki, de már a verseny cuccban (amiért persze jól megnéztek). Aztán csak elkapott a gépszíj és kicsit tóltam is neki. Pokoli meleg volt. Meg kellett álljak kétszer kulacsot tölteni és rendesen folyt rólam a víz, nem csepegett... "Kélyes érzés" amikor naptejjel lekenve, izzadtan átgurul az ember egy bogárfelhőn... Brrrrrr! Istenem, de utálom őket! (Már mint az apró kis bogarakat.) 

Futás: A depózást nem kapkodtam el. Frissítettem egy rendeset és csak utána indultam. Kemény volt. Többször megfordult a fejemben, hogy megállok és lazítok egy kicsit, de végül csak tova löködtem valahogy magamat. És egyszer csak eljött a vége is, igaz addigra már a lábaim is kezdtek behúzni. 

Fürdésnél jól be is görcsölt a jobb lábamon a szabó izom. (Igen nehéz lenyújtani és piszokul tud fájni.) Most még egy kis nyújtás, aztán alvás, mert az utóbbi időben felhallmoztam némi alvás deficitet...  :(

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:50:00 9.2 05:26 11.04 0 0 143 138
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!