Szab futás

2013.06.15 Szombat, 14:45:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:44:16

Távolság

8.4 km

Tempó

05:16 p/km (11.39 km/h)

Edzésleírás

Az éltetett, hogy kb háromnegyed óra szenvedést kell csak kibírni. Állati meleg volt, ontotta magából a forróságot az aszfalt. Az utolsó km-en repesztett el mellettem Harányi Zsuzsi, mondta hogy próbáljak meg iramot váltani.. :)  Háhá. Itt már alig vártam hogy a célba érjek, nem akartam az utolsó párszáz méteren fejre állni. A lábaim okésak voltak, a hőség viszont a futáson toltál kinyír. Ha ilyen meleg lesz Atádon, az utolsó számmal lesznek gondjaim.

Összidő 7:33, összességében maximális elégedettség, főleg hogy verseny előtt semmiféle elvárásom nem volt magammal szemben. Holtpont nélkül, meghalás nélkül ment. És ami a legjobb, másnapra semmi izomláz, IM után meg egy hétig alig szoktam tudni lábra állni.

Na, adok erre egy 5 csillagot magamnak :)

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:44:16 8.4 05:16 11.39 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

dizs007 képe

dizs007 4015 napja

Brutal vagy Szabi, nagyon kezd osszeallni a tema. Hajra Atadon, ott kicsit tovabb kell szenvedni a vegen, de az orom is fokozott lesz. Mar nagyon varom

jocccc képe

jocccc 4018 napja

gratula, szép egyenletes, okos versenyzés! csak így tovább Atádon is!

Roszpi képe

Roszpi 4019 napja

Szerintem a futásod is nagyon rendben volt, ahozz képest, hogy a múltban milyen gondokkal küszködtél. Szépen kezd összeállni a gépezet a nagy megmérettetésre. Csak így tovább!!!

smarcsu képe

smarcsu 4019 napja

én is adtam :) nem lehetett könnyű abban a melegben futni! pláne az előzményekkel! a futást melegben még tudod addig gyakorolni, rájönni mi a legjobb hűtési módszer Neked! gratula az egész naphoz

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!