gergő futás

2013.06.15 Szombat, 12:44:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:00:05

Távolság

11.6 km Szint: 675 m

Tempó

05:11 p/km (11.58 km/h)

Edzésleírás

kékes aszfaltdagasztás :) mennyire lúzer idő mááá ez :)), rám vall ez az 5 mp. most voltam először ezen a versenyen, nem vagyok egy aszfatbetyár, de Moni szeretett volna menni, hát nosza, dobtam a balatonman nevezésem. kicsi félsz volt bennem, nehogy elfussam az első 8 kilit, ezért ott nagyjából tartalékoltam, mondjuk 5 mp még biztos lett volna benne. :) ettől függetlenül mházától így is nehéz volt a váltás.. 10 kilinél néztem először az órát, ott konstatáltam, hogy ellazsáltam a az elejét, de már láttam, hogy az órán belül nem lesz meg valszínű, de azért kicsit rákapcsoltam. jó edzés volt nagyon. pulzusban pedig jó verseny. lefele már a kék kereszten, az az én világom :) azon meg eléheztem, így felzabáltam az összes nast, amit adtak a zacskóban. szerintem még a másnaposság utánai sav dolgozott bennem..

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:05 11.6 05:11 11.58 675 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

atom képe

atom 4018 napja

Öööt másodpeeeerc? Ekkora szííívást! ;) Gratulálok, ki vagy hegyezve a szezonra rendesen :)! Csodálkoztam, hogy nem látlak Füreden, úgy emlékeztem, ott leszel, de most már értem. Én tán kétszer voltam Kékest futni, mindkétszer puhára főve értem fel, valahogyan nem vágyom már rá.

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4019 napja

Gratulálok Kemény! :)

Boszi72 képe

Boszi72 4020 napja

Hűű, a nap közepén ilyet futni, nem semmi! Gratulálok!

csétomi képe

csétomi 4021 napja

A piros sokkal szebb volt lefelé!! :P Jó időt mentél, minimum két perc volt ebből a meleg, másik kettő a rutin :) Menjünk jövőre is (ha ezt a buzi rajtidőpontot elfelejtik) Egs!

Sipi képe

Sipi 4021 napja

Ááá, nagy gratuláció! Jól tetted, hogy a Kékest választottad, szeretem én is ezt a versenyt, asszem háromszor indultam is...Ugyan így jártam én is pár mp. hiányzott a 1 órán belülihez egyszer, pont elsőnek...., aztán már nem érdekelt csak jót futottam a többinél!

Mindenesetre sokan szeretnének 1 óra alatt fel futni a Kékesre!

 

Sárcipő képe

Sárcipő 4021 napja

Szuper időt mentél! Gratulálok!

nedus képe

nedus 4021 napja

Azért nem olyan rossz ez az idő  !!!  Grat ! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!