2008.12.28 Vasárnap, 08:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:40:00

Távolság

6.4 km

Tempó

06:15 p/km (9.60 km/h)

Edzésleírás

Rég volt ilyen vacak a futás. Kezdődött azzal, hogy olyan hideg volt, hogy 2 perc alatt teljesen lefagyott az arcom, de annyira, hogy még a fogam is fájni kezdett. Ráadásul képtelen voltam komfort alapján futni, mert azt a tempót nem bírtam volna, ami melegen is tartott volna. Szóval maradt a pulzusbarát, ámde fázós variáció. :( Ezért le is tettem a 2. körről és még a magammal hozott teából sem mertem inni, tartván attól, hogy túlságosan elhűlt. :( Az Árpád-hídnál bementem a belső útra, magam sem tudom, miért, így a hőmérsékletet csak tippelem, de nem lehetett több, mert pénteken -2 volt, ami sokkal barátibbnak tűnt... Mivel Anya pénteken bevett a pulzusmérő pántjából, ezért az végre nem csúszkált, de cserébe az órám az utolsó 700 m-en megadta magát, szóval az idő csak tipp, a pulzust meg hiába mértem pontosan. :(

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:40:00 6.4 06:15 9.60 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Nyúl képe

Nyúl 5635 napja

Sz...-ni rá! Ez az élet, egyszer fönn, egyszer lent. És különben is, az igazán jó futások csak a pocsékok árnyékában tudnak igazán díszelegni :-) na, most megmondtam a tuti frankót ;-)
Steve képe

Steve 5636 napja

Sebaj, holnapután a Hegyen jobb lesz, ... addig meg még pihenj:)
Steve lánya 1 képe

Steve lánya 1 5636 napja

Nem rossz ötlet, de sajnos az államvizsgákra is tanulni kell, meg valahogy nincs kedvem egy nap kétszer elindulni, ahhoz egy Balcsi Marcsi kell... :)
Gandi képe

Gandi 5636 napja

Szerintem ezt most rakd félre, és délután indulj el újra :-)
Gratulálok, én még mostanáig ki sem dugtam az orromat :-)

Felszerelések

Nike Pegazus +25