julcsi futás

2013.05.28 Kedd, 06:40:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

9 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

A héten már nem akarok nagyon kemény edzéseket, így gepárdkodni sem megyek. Viszont akkor inkábbe lmentem most reggel futni, hogy este végre találkozhassak néhány rég nem látott jó baráttal.

Kicsit nehezen másztam ki az ágyból, és még a cica sem volt segítségemre, ma tök türelmesen, nyávogás nélkül várta, hogy végre reggelit adjak neki. Egyszerűen csak ült kérdő tekintettem rajtam, és várta, mikor méltóztatok végre kimászni a paplan alól. 

Aztán öltözéködés, valahonnan előhalásztam egy nagyon jó kis fekete pólót (amit tavaly az 5vös5-ön adtak, szeritem még sose volt rajtam, mert hát fekete), ehhez fekete nadrágot és fekete cipőt vettem, és ettől rettenetesen vagánynak reztem magam! Nem is mondtam még: levágattam a hajam, szóval legalább mostantól azzal nem kell bajlódni, egy csat jobbra, egy csat balra, és már lehet is indulni!

Reggelente mostanság egyértelűen az Orczy a kedvenc helyem. Ma elvétve volt csak futó, ők is inkább 7 után merészkedtek ki. Mindenki pulcsiban volt, kissé alulöltözötnek éreztem magam, de alapvetően nem fáztam. Viszont most, hogy kevés egészségtudatos felnőtt rótta a köröket az ösvényen, az egész parkot átlengte valami kamaszos romantika, mert ilyenkor reggel elég sok diák vág át a parkon, két-három fős csoportokban leülnek beszélgetni, cigizni még egyet suli előtt. Szerelmespárok angalognak, némelyikük még addig sem jutott el, hogy megfogják egymás kezét, de látni rajtuk (lletve a fiút belengő masszív illatfelhő sejtetni engedi), hogy ez itt most egy igencsak fontos esemény ám! 

Na, mára ennyi. Indulhat a nap.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 9 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Noncsa képe

Noncsa 4053 napja

Szeretem a leírásaidat:)

Hajrá az UB-n!!!

Maráz Zsuzsanna képe

Maráz Zsuzsanna 4054 napja

Te miket nem veszel észre? :))) Végül is május van. A szerelmesek hónapja. Még 3 napig. :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!