vinibike bringázás

2013.05.20 Hétfő, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:00:00

Távolság

50 km

Tempó

03:36 p/km (16.67 km/h)

Edzésleírás

SzentPéter esernyőjével bicajozás a tegnapi túra útvonalán.

Nem akartam a 38ason küszködni az erős oldalszélben oda vissza. Gondoltam akkor inkább ki Tokajba autóval és a hegyek között szebb lesz.

Szebb is lett.

Keresztúr kilátó, Erdőbénye bányató és hasonlók. Akartam köveket dobálni, de Gabikának nem volt jó móka, azt mondta ovodás vagyok, pedig az egy szép korszak :D

Tudtam, hogy tetszeni fog neki az országútizás, sokkal jobb vele menni aszfalton, a legtöbb ember aki kipróbálja annak tetszik. És valóban jó!

Visszafele megálltunk Keresztúron a Nílus partján, megettem a gépi szendvicsemet. A csomagolópapírját a bicajnál hagytam, gondoltam majd ha indulunk akkor kidobom. Amikor felvettem a földről pont akkor ment egy fickó az autójához, odaszólt nekem, hogy látja szemét adjam neki oda majd ő kidobja, nem látta, hogy van kuka, azt gondolta, hogy majd az autóba teszi és ha lesz kuka akkor kidobaj. DE a lényeg az volt, hogy észrevette és felajánlotta a segítségét. EZ nekem nagyon tetszett és nagyon örültem neki. Ezt hiányolom több emberből. Nem a szemétszedést, hanem az apró odafigyeléseket, amik ha rendszeresek akkor már nem is olyan aprók. Ez vol a nap egyik olyan dolga amiért bőven megérte felkelni!

 

Egy ilyen laza átmozgatás nekem mára pont jó volt. Gabicának pedig egy új élmény, főleg a fenekének :-) meg az újjának :-D

 

És mentem egy hosszabbat Cancellara TREK kerékpárjával, jó bicaj szép bicaj, na de, hogy egy új bicajba a felniszallag rosszul van betéve......hát....egy 850-esbicajba...sebaj, ezt is megoldottam, király vagyok :D

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:00:00 50 03:36 16.67 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

vinibike képe

vinibike 4150 napja

Akkor mindig ez a mez lesz rajtam :D még este is, hogy álmaimban is kemény legyek!

 

A kutya holnap már 20 centis lesz? Szépen növöget :D

 

Ha elmégy akkor állom a temetést, ennyi belefér :D

dgabica képe

dgabica 4150 napja

Ne legyenek illúzióid: azért vitte el a fickó a szemetet mert halálfélelme lett az "élő szövet fémvázon" felirattól a hátadon :-) Nem mert ujjat húzni egy predatorral.

Remélem a 15 cm-es kutyád (aki egy báránybőrbe bújt farkas, mint a gazdája)  be van oltva. meg is nézem a veszettség tüneteit a neten.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!