Mike01 bringázás

2013.05.12 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:31:18

Távolság

70.5 km Szint: 2688 m

Tempó

02:09 p/km (27.96 km/h)

Edzésleírás

Kínok kínja verseny.

A rajt után a felvezetésnél és kicsit utána a Petró Karcsira raktam a kereket, szépen vitt is, bár kicsit túl gyors is volt a tempó. Egy helyen aztán ő tudott előzni, én viszont nem, mert összetornyosultunk, így tőle leszakadtam. Innen magam tempójában mentem. Dobogókői elágazásig nagyon szépen szedtem le az embereket, emelkedő volt, ez tetszett is, kb. 20 embert előhettem meg. A lejtőn aztán ebből beért vagy 10. Piliszszentkeresztből kifele érve Kusztor Péter mellé értem, ő körbetekerte edzésképpen, mondtam neki, hogy egész évben nagyon szurkolunk neki. Aztán később volt egy pukli ezen az úton, ott még jött velem és biztatott. Nagyon jól esett. Nagy élmény volt.

Beforudlva Csobánka felé összejött egy 20-25fős boly. Csobánkán van egy emelkedő, ott teljesen az élre kerültem, a saját tempómban mentem, hátranéztem, és kb. 100-150m-re lehettek a többiek. Aztán a temetőnél beértek ketten, aztán jött a lefele. Ott megint hátranéztem, hát ott volt mögöttem mindenki. Mondom ez f@sza, ezért kár volt erőlködni az emelkedőn. Szóval sajnos nem sikerült ebből a bolyból meglógni, pedig éreztem, hogy a tempó lehetne egy kicsit nagyobb, elég lett volna vagy 2-3 ember és simán el tudtunk volna szakadni, de egyedül...

Így mentünk tovább Pilisvörösvár, majd a mészégető Pilisszántónál. Na ott beértünk egy 10fős csapatot, itt mindenki ment, ahogy tudott. Itt volt akit beértem, de van aki engem is leelőzött, sőt a rövid lejtő után irány Dobogókő és nekem ez kevés volt a pihenésre, így aki lenyomott a Pilisszántói falnál, azt sajnos nem is értem már utól.

Dobogókői emelkedőn ismét elmentem, de tudtam, hogy ez elég hosszú ahhoz, hogy megérje nyomni, el is szakadtam szépen, egy srác jött mögöttem csak. Aztán jött a lejtős rész, ott utól értek 4en.

Esztergom: öten mentünk felváltva, egyszercsak a mögöttem lévő két srác összeakadt, de úgy hogy 50nel mentünk épp, szegények nagyon csúnyát buktak, fel sem álltak. (Később, kb. 20 perccel mögöttem az egyiket láttam beérni a célban).

A Vaskapunál volt a cél, nagyon jó kis emelkedő, a két srácot itt simán leszakítottam és itt már csak az idővel harcoltam.

Petró Károly 9-10perccel ért be előttem, ennek örülök, nem túl nagy különbség, hiszen ő igen erős.

Az egész versenyt nagyon élveztem, de inkább a biztonságra mentem és a tapasztalatszerzésre, minthogy széthajtsam magam. Nagyon örülök neki, hogy egyáltalán nem esett az eső, pedig féltem tőle nagyon.

Helyezést még nem tudok, de dobogóra nem kellett állnom... :)

Kínok kínja - irány a Vaskapu

Kínok kínja - befutó

Kínok kínja - Az élmenők a ködben

Térképem itt: KLIKK

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:31:18 70.5 02:09 27.96 2688 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Mike01 képe

Mike01 4062 napja

Köszönöm. :)

Nekem még sok tapasztalatot kell szereznem, kezdem érezni, hogy az országúti verseny mennyire taktikai verseny is. Egyelőre nálam a helyezés nem mérvadó, hiszen első versenyeim ezek. Ahogy Fari is írta, több rutin kell, azt meg csak idővel, több versennyel és odafigyeléssel lehet. Természetesen a sok km alapvető dolog.

Sajnos még mindig nem jött össze egy igazán jó hét, nem érzem jónak egyiket sem. Ma is pl. délutánra pont esett az eső, így nem mentem ki, holnap meg elég csak lazát menni, mert vasárnap megyünk a Pilisbe elvileg. Többet kéne mennem...

Amúgy már várom a következő versenyt. Pl. a Pelso jó is lenne, de későn kapcsolok észbe, és iszonyat drága a nevezés.... Na majdcsak lesz valami jó kis verseny még májusban, vagy júniusban is.

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4062 napja

Gratulálok,kemény verseny ez a kínjok kínja,én el se mentek inkább :-)

Ez a zsiráfos vagy milyen csíkos gyerek a második pozícióban meg félelmetes,már hallottam róla.... :-)

Fari képe

Fari 4067 napja

látszik a rutintalanság,de majd ahogy egyre több versenyt mész,egyre jobb leszel mind fizikálisan,mind mentálisan..gratulálok,remek teljesítmény

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!