Boszi72 futás

2013.04.27 Szombat, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

07:43:19

Távolság

58.37 km Szint: 2675 m

Tempó

07:56 p/km (7.56 km/h)

Pulzus

Átlag
154
Minimum
110
Maximum
173

Edzésleírás

Mátrabérc trail.

Nem terveztem, de sejtettem, hogy lesz benne küzdés, tavaly mentem utoljára ilyen szintes és hosszú pályán. 3 órakor már ébredtem, bár nem éreztem magam idegesnek este. Rajt előtt kis bemelegítés Speróval és Domonkossal, aztán uccu. Dög meleg, csont száraz pálya, a korábban sárba taposott lábnyomok gyakran bokatörövé tette az utat.

Az elején lassan kezdtem, az izmaim nem akartak bemelegedni, de kb Oroszlánvár előtt kicsivel kezdett működni a szervezet, ott már egy új ismerőssel, Gyurival mentünk együtt. Kékesre úgy érhettem fel, mint tavaly, Dóri és Millers frissített, s bár hiába vittem 1,5l folyadékot, Millers újra telitöltötte a zsákom. A hangulat remek volt, bár az üvöltő zenéből kicsit levettem volna. Megkaptam az infót, hogy 3. vagyok.  Frissítés után 2:57:28-al mentem tovább. Itt hagyott el Csanya, de nagyon óvatos voltam a lejtőkkel, semmilyen kockázatot nem vállaltam most. Galyára 4:14 körül értem fel, és a szerencsén múlott, hogy nem felejtettem el dugni, ugyanis senki nem tartotta a dobozt, de valaki szólt nekünk, hogy ne felejtsünk el dugni. Mázli, mert eszembe se jutott volna, csak a teendők jártak a fejemben. Itt elhagytam Gyuriit és kezdődött a futás, jól ment. Ágasvár előtt estem egyet, de épp hogy leért a térdem, nem volt komoly, de óvatosságra intett, kicsit lassítottam. Ágasvárról lefelé Kató néni viharzott el mellettem, majd Keresztesre együtt értünk le. Ott újra Millers volt nagy segítségemre és mindenki csak segíteni próbált, bíztatott, csakúgy mint Kékesen, itt is remek csapat volt. De Millers nem hagyta hogy kiélvezzem a törődést, zsáktöltés után továbblökött. Muzsla, a kedvenc... Biz 57 perc kellett a feléréshez, majd 54 a célig. Itt már nagyon koncentráltam, volt sok bukdácsolás, de esni nem akartam semmiképp. Volt némi hányingerem, de tudtam, már csak be kell érni. Kivételesen az aszfaltot végig futottam és az utcsó 30 méteren sprinteltem egy kicsit. Jó volt beérni, na. Kutyául elfáradtam és 13 perccel rosszabbat mentem, mint tavaly, bár Galyáig hoztam a tavalyi időket. Sebaj, tisztán látom, mi javult és mire kell keményen rágyúrni. A pulzusom az egekig futott, az elején kb Kékesig gyakran futottam laktátban. Vizet kb 4-4,5 litert ittam, ez nálam extra fogyasztás, mégis kiszáradtam. Végül befutottam harmadik lánynak és nagyon örültem.

Gratulálok mindenkinek, aki célba ért, mert a tegnap nagy küzdést igényelt mindenkitől. Külön köszönet Dórinak és Millersnek, a segítőknek a ponton, a szervezőknek, na meg azoknak, akik úra tökéletesen jelölték a pályát - szerintem a legjobb jelölés itthon. Külön hála, amiért kiállt facsonkokra is fújtak, így azokban biztos nem botladozott senki.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
07:43:19 58.37 07:56 7.56 2675 110 173 154
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

lapiszorny képe

lapiszorny 4060 napja

Nagyon szépet mentél....gratulálok....T100 legfelsőbb foka a Tiéd!!!!

Sárcipő képe

Sárcipő 4065 napja

Gratulálok! A rengeteg elvégzett munkádnak megvan az eredménye! :-)

-Mariann- képe

-Mariann- 4067 napja

Gratulálok Boszika! :) Nagyon örülök, hogy idén dobogósként értél be! :)))

ÜGYIKE!!!

monique képe

monique 4067 napja

gratula!:)

nedus képe

nedus 4067 napja

Nagyon örültem az eredményednek !!!!!  Hatalmas gratuláció !!!  A T100 lesz a Te versenyed !!!!

gergő képe

gergő 4067 napja

sokatmondó volt, hogy a célban nem látszott rajtad fáradtság. nagyon jól mentél, ez egy baromi jó idő, ebben a tavaszi hirtelen nyárban. hajrá t100!! gratulálok!

kkoos képe

kkoos 4067 napja

Gratula Ildi, brutál meleg volt és a lábadra is vigyázni kellett de ögyesen megoldottad!

pátyalso képe

pátyalso 4068 napja

Gratulálok !

yoyo képe

yoyo 4068 napja

Azta boszika :))) 

Gratula a szép időeredményhez,és a 3.helyhez !

ganki képe

ganki 4068 napja

Gratulálok és külön gratulálok a dobogós helyezésért! Szép volt!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!