Gida bringázás

2013.04.11 Csütörtök, 08:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:28:20

Távolság

105.7 km

Tempó

01:58 p/km (30.44 km/h)

Pulzus

Átlag
145
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Dk-Göd-Vác-Verőce-Kismaros-Nagymaros-Zebegény-Szob-Márianosztra---u.ez a táv vissza dunakeszire...

 

Megint bíbelődtem ezzel a Suunto bringás érzékelővel (POD-dal ami a villára van rögzítve) Mindig ki kell venni az elemet mert nem érzékeli az órám amikor összeakarom párosítani bringázás elött. Csináltam egy toldalékot az elem mögé és így zárom rá a fedelet egy 10ft-os érmével. Zergét majd felhívom ez ügyben mert ez így nem lesz jó. Odafelé hátszeles volt, de azért annyira nem éreztem. Nagymaros után bringaúton mentem Zebegényíg de elég sok volt rajta a bitumenes kavics...hogy miért?? Autóúton semmi gyakorlatilag. (visszafele már a fő úton mentem nem érdekelt...aki dudál az dudál de nem volt hangja ennek) Szob (45km) után Márianosztra, itt még sosem jártam...szép hely nagyon! Erdős, csörgedező patakok, főleg amikor zöldbe borul minden akkor lesz csodálatos! Nosztrán egy gyors pisilés után visszaverza, néztem az órámat hogy hazaérek-e fél egyre, mert menni kell a fiamért az oviba. Nosztrán megelőzött egy Corrateces bringás, vele mentem a 12-es út elágazásáíg, ő visszament én mentem tovább haza. Itt betoltam egy banános gélt, és itt tudtam hogy gáz lesz hazáíg mert qrva nagy pofaszél volt egészen 40km-en. Néha nagy tányéron küldtem neki de eléggé felment a pulzusom, Nagymaros után már végig kistányér elöl. TE: 2.5-röl felment 4.5-re bakker akkora szél volt hogy fognom kellett a kormányt rendesen, de közben siettem, már annyira nem is érdekelt a pulzus. Gödön Pest irányából jöttek profik, Bottechiások, lehet köztük volt Lovassy is? Vigyorogva tekertek mert hátszelük volt, én meg 25km/h sebességgel gurultam mint egy részeg :) Azért az átlagom nem lett rossz összeségében mert odafele M. Nosztrán 31-es átlag, itthon nézve az órát 30-at mutatott. Jó volt, elfáradtam. Ez egy plussz szabadnap a melóhelyről, ki is használom a jó időt...még ha fúj a szél akkor is :) Reggel még hideg volt, de azért jó döntés volt még a kamásli, visszafelé már meleg levegő áramlott a fejembe yeah!!! :)

TE: 4.5 (Márianosztrán 2.2 volt a hátszél miatt is)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:28:20 105.7 01:58 30.44 0 0 0 0 145
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

faxau képe

faxau 4094 napja

Klassz! Mondjuk nem baj, ha az ember még nem volt Márianosztrán:)))

Sipi képe

Sipi 4095 napja

Na, ez egy szép edzés volt! Az útvonal is az egyik kedvencem, csak ritkán megyek arra, pont a sok tülkölő barom autós, és időnként lesben álló rendőrök miatt! Nagy szél volt tényleg, nekem a végén volt zavaró, de én korábban indultam, akkor csak "fújdogált"....:))

Egészségedre!

Fari képe

Fari 4095 napja

gyaa.nekem még nincs is idén hosszu tekerésem..na de majd bepótolom talán....gratula,jó vagy..mint mindíg

toncsofia képe

toncsofia 4095 napja

Azt a mindenit.... yeah!!

Danny képe

Danny 4095 napja

Odapirítottál. Plusz erőt adhat ha valakiért menni kell az oviba. :D Nekem volt hogy a meló volt kiélezve hogy odaérek e majd időben. :D Bár ez nem a legjobb példa. :D

 

Egs.

Felszerelések

Merida 909 scultura full carbon
Suunto t3d Bike POD