Petya_hun futás

2013.04.01 Hétfő, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:38:10

Távolság

65.2 km

Tempó

05:11 p/km (11.57 km/h)

Pulzus

Átlag
151
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Potoltam a hiányosságot! :)

Ezt a futást vasárnapra terveztem, hogy legyen elötte, utána egy -egy pihenő napom. De sajnos a rossz idöjárásnak köszönhetően, hétfő lett belőle.

a Futás: Elindultam a szokásos 48.3 km körömre......nagyon jol ment. Alacsony pulzusom volt. Probáltam rá figyelni, azzal futni, nem az idővel.
30.5 km nél még nem voltam éhes, nem tudtam mi van velem. Addig  50 percenként ettem a sótabletát, és a Mg.-ot. Gondoltam benyomok egy banánt....mert nehogy megjöjjön a "kalapácsos ember" és pillanataok altt kivégez. :) utána semmi különös nem történt. 42 km nél 03:26:22) volt a részidőm. Gondoltam enni kellene valamit....egy szelet nápolyi (nemsok) de akkor már megittam 4 Liter folyadékot. Rendszeresen jártam pisilni is. 45 km nél már éreztem, hogy enni kellene valamit, mert úgy estem be egy buszmegállóba, hogy jujj...végem. Kiéheztem, de ezt akartam is. Simán vissza tudtam jönni. megettem 1 szelet szendvicset, és pár perc múlva ismét volt erőm. hazaértem megvolt a 48.3 km 04:15:56) hazaérve ettem forró ebédi húslevest. Nagyon sok sóval...Hmm ez nagyon jol esett. és ettem pár darab süteményt. Indultam is tovább, de a hegyre. Felfutottam a hétforrásra, és haza 8-8 km. itt azért volt már szint. a pulzusom is ment felfeleé, de ez érthető. De tudtam futni, "szinte semmi bajom nem volt. Hazaérve gondolkodtam hogy ez az edzés jó kis felmérő volt. 6 órás egyéni rekordomat is megdöntöttem. Még maradt 22 percem abba belefért volna pár km.  Érezni éreztem a futást, de nem fáradtam el. Semmi görcs. Semmi más jel. Úgy néz ki jó uton járok. Nem volt hiába a tél. A sok futás. Hidegbe, hóba....Kecsegtetve város Sárvárt....reszkess mert jövök :) 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:38:10 65.2 05:11 11.57 0 0 0 151
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Petya_hun képe

Petya_hun 4104 napja

kijavitva fiuk! :) Háátt...soha semmi bajom nem volt az emésztésemmel. 2012 ben  tisztám emlékszem, amikor Vajda Anita beszolt: hogy tudsz Te ennyit enni?! Embert még nem látott ennyit enni futás közben.....:) nekem megy. legalábbis ez. Én nem vagyok hive semmi géleknek, semmi mű kajának. Lényeg a természetes! Az energia potlás után jobban is éreztem magam. Ezek MOS jol mennek, de remélem versenyen is igy fog menni. 

 

lroland képe

lroland 4106 napja

Én is ezt akartam írni, Peti, 456 km-nél már én is kezdek éhes lenni mindig :)

Drukkolni fogok Sárváron, hajrá!

korpaZASZ képe

korpaZASZ 4106 napja

Tier, tierer, Péter :)

456km-nél nem csoda, hogy érezted, hogy enni kéne valamit, én annyit futok egy hónapban:) Keményen nyomod, meg hogy ekkora kajálás után, hogy tudtál egyáltalán futni? Nekem 4.5 óra kellett volna a megemésztéséhez! Olyankor futás szóba sem jöhet...

 

Petya_hun képe

Petya_hun 4107 napja

ugyan....:) 

toncsofia képe

toncsofia 4109 napja

Àllat!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!