Kritty futás

2013.02.17 Vasárnap, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:46:00

Távolság

25 km

Tempó

06:38 p/km (9.04 km/h)

Edzésleírás

Hűűű! Nagyon jól tettem, hogy elmentem. :) Brutál jó volt. :) Bemelegítésnek elfutottam a Daubner cukinál lévő buszmegállóba, ahol Levivel futottunk össze. A busz még nem, de egy autós fuvar összejött, így már csak az Fgy- felső autóparkoló távját sétáltuk le. Gyűlt a "szürke" tömeg. Jól mutattam a szürkének csak nagy jóindulattal mondható pink felsőmben. :) Többeknek bizonygattam, hogy dehát ez szürke...., páran a nagy jóindulattal kategóriából elhitték. ;)

Sok kedves ismerőssel találkoztam, biztattuk egymást az előttünk álló kihívás teljesítésére. 

9-kor pontban rajt. Zúdultunk lefelé, majd éles kanyar jobbra és be a szokásos útvonalra. Fölcaplatás kellemes hóban, majd legörgetés picit jegesen. Oroszlános szikla mellett osonkodtunk a jégen, aztán bátor lendülettel fellopakodtunk a reptér felé vezető útra. Hirtelen be a sárgára. A fölfelé még csak, csak, de a lefeléken inamba szállt a bátorságom. Márti nénit meghazudtoló tempóban evickéltem lefelé a jégen. Lehet, hogy terepcipőt kellett volna húzni... :) Á, minek, így sokkal nehezebb és még kitűnő bátorságpróba is lesz a mai. Itt fogalmaztam meg a mai feladatomat: az összes fölfelét megfutom, még ha lassan is, a lefeléken aztán hagyom előzni a bátrakat. Én ugye a lefelét nem merem jégen megfutni, más a fölfelét nem meri. :):):):) Ezt párszor megbeszéltük a fölfelében többször leelőzött futótársakkal, akik torpedórakéta gyorsasággal hagytak aztán maguk mögött a lejtőkön. Szerencsére mindig jött újabb emelkedő. :)

A Hárs-hegyre fölfelé kimondottan tetszett. Mindkét irányból. A jeges szikla újabb kihívás elé állított mindenkit. Lefelé persze maradt a popsifék. :) Nem csak nekem. :):):):):) 

A János-hegy teteje is tartogatott meglepetéseket. A fölfelét imádtam. :) Mondjam, hogy már a lefelét is. Teher alatt nő a pálma, jeges terepen nyer bátorságot Kriszti. Ez így is volt. Visszafelé már határozottan bátrabban zúdultam lefelé még a jégen is. Tán nem is volt már annyira jeges, hiszen elég sok láb taposta, a + 6 fok puhította. :) 

Aztán egyszer csak mondhatom nagyon gyorsan a befutónál voltam. Ováció, Csanya színvilágát is fellendítette egy pillanatra a sok szürke között az én pink....ööö....szürke felsőm. :) 2 óra 24 perces idővel teljesítettem a mai Balboát. Jégmentes terepen 2 óra körüli a következő célkitűzés. :) Csak maximalista módon. 

Valiékkal is összefutottam a célban és nagy szerencsémre volt náluk hely az autóban. Elkezdtünk csurogni lefelé, mikor Szasza vágtatott fölfelé. A naptár - villant át a fejemen rögtön. Így aztán az utolsó 800 métert Szasza vágtájában ismét megtettem, újból célbaértem. :):):):):):) Lesz is két célfotó. :):) Ezután a vágta után már határozottan kezdtem érezni a sok szinttől és a jeges futkározástól "elhasználódott" combizmaimat. De még egy sprint várt rám a felső parkoló és Fenyőgyöngye között, hiszen  Valiék várnak az autóban. Hónom alá kaptam a naptárat és ledübörögtem. Jó kis levezetés volt. Aztán már csak a MAC-hoz kellett befutni, de ezt már csak Márti nénis tempóban. 

Forró zuhany a MAC-ban, majd minden porcikámat érezve hazabaktattam. Ma is csináltam valamit. Bár az úszóedzést azt elblicceltem, remélem ezek után megbocsátható. :) :):):):):):):):):)

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:46:00 24 06:55 8.67 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

marky képe

marky 4150 napja

Szépen lezavartad Krittyke :D és hát VTM után ismét dumálgattunk kicsit. Örülök, hogy résztvettél az eseményen

Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 4151 napja

Az igen! Szép! Egészésgedre!

Kritty képe

Kritty 4151 napja

:) 

Tamás55 képe

Tamás55 4151 napja

"Valamit" megint tettél! Ezért tényleg sok piros pont jár!!!

smarcsu képe

smarcsu 4151 napja

Necro, az szürke, nem látod?????? :))))

smarcsu képe

smarcsu 4151 napja

abszolút megbocsátható :) a leírásod alapján jó lett volna elmenni, de amit írtál az nem vonz :) azaz popsifék, csúszkálgatás nem esett volna jól :)szép teljesítmény volt.

Kritty képe

Kritty 4151 napja

:):)

necromedve képe

necromedve 4152 napja

Az úszóedzés elbliccelése semmi esetben nem bocsánatos bűn. :)))))

Kép alapján jól mutattál a pink felsőben, a nagy vigyorral.

Shrek képe

Shrek 4152 napja

A mai napért nem csak az öt csillag, hanem egy nagy pirospont is jár!

napsugárraforgó képe

napsugárraforgó 4152 napja

Színvak banda!:)

Ja,ma is csináltál valamit...kis apróságot ugyan,de elnézzük Neked!:)

Egészségedre és gratulálok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!