julcsi egyéb

2013.02.11 Hétfő, 20:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:30:00

Edzésleírás

Olyan szépen sütött a nap ma! Legalábbis bentről a melegről nagyon tetszett az idő, szinte már meg is gondoltam magam a mai pihenőnappal kapcsolatban. De aztán persze amikor jöttem haza, napsütésnek már se híre se hamva nem volt, így nem esett nehezemre betartani a nemfutást.

De azért estére is beiktattam egy adag nyújtást meg egy ici-pici erősítést, ami igazából szinte cak hasizom volt. Csináltam pár fekvőt is, de aztán inkább úgy döntöttem, hogy az már kiváltottam azzal, hogy a macskaalmot hazacipeltem. 

A mai nap szomorú tanulsága egyébként, hogy nővéremmel kezd nagyon különbözni az ízlésünk, pedig régen olyan jó passzoltunk ilyen szempontból. Gondoltam, hogy kizökkentem őt a zokásos hétfő-van-tél-van-csakazértis-pokróc-vagyok hangultából pár vidám dallal, erre közölte, hogy ezek szörnyűek, és visszavágott ezzel... Aztán amikor már ott tartottam, hogy jó, akkor ezentúl akkor inkább mellőzöm a youtube linkek küldözgetését a családi béke érdekében, akkor azért nagy nehezen találtunk pár közös pontot

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!