julcsi futás

2013.02.10 Vasárnap, 09:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:23:00

Távolság

27.3 km

Tempó

05:14 p/km (11.45 km/h)

Edzésleírás

Sajnos ez most ilyen magányos futás lett, se Noncsa se Zsóka nem értek rá. 

Egész végig azon gondolkoztam, hogy akkor én most épp szeretem ezt az időt vagy utálom. Odafelé még egész jól elvoltam, élveztem a Duna parton a szép fehér hótakarót, az sem zavart különösebben, hogy emiatt haladni alig tudok. Viszont az már kicsit zavart, hogy egy idő után alig láttam a szempillámra szálló hópelyhektől, és hogy akármelyik irányba is futok a szigeten, a hó mindig szembe esik... Hazafele meg már a rakpartot sem élveztem, hó helyett nagyrészt latyak volt, ami tán még jobban is csúszott, meg persze jól bele lehetett mászni egy-két pocsolyába is.

A futásról: itthonról lazán a szigetre, ott 30 perc landületes, ami kb 1 és 1/4 belső kör volt, aztán 30 perc 3 oszloponkénti váltogatás. Érdekes, ezzel nagyon szenvedtem. A lendületes jól ment és jól is esett, a váltogatás viszont a lábaimnk sem esett jól, és fejben is szétestem kicsit, igazából akkor volt már minden bajom a havazással.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:23:00 27.3 05:14 11.45 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Maráz Zsuzsanna képe

Maráz Zsuzsanna 4161 napja

Egs. :)

mjoci képe

mjoci 4161 napja

Nagyon jól mentél, egészségedre.

Gebregab képe

Gebregab 4161 napja

Mennyivel könnyebb lesz tavasszal futni...

julcsi képe

julcsi 4161 napja

 :D Hű, hát tényleg nem vettelek észre...

(Biztos azért nem hallottalak, mert zenét hallgattam, bár tudom, hogy rendes futók ilyet nem csinálnak, csak hát egy ilyen hosszú futásnak ebben az időben nem mertem anélkül nekiindulni, mert még a végén elunom magam, és hamarabb hazajövök.) 

jocccc képe

jocccc 4161 napja

nagyon belemerülhettél a futásba, mikor indultam edzésre, 5 m-rel előttem futottál át az úton és hiába szóltam utánad :)

szép edzés így egyedül, jó pihenést!

ezell képe

ezell 4161 napja

Hát le a kalappal! ...Mi Levivel csak úgy futottunk, lelki erőnk nem volt az edzésterv betartásához, vagy legalább megközelítéséhez! Gratula!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!